Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Villkor

Köpvillkor
Välkommen till Produktsajten.se!

Vilka vi säljer till
Vi säljer till företag, myndigheter, idrottsföreningar eller andra ekonomiska föreningar.

OBS om du som privatperson vill handla av oss begär vi förskottsbetalning och det tillkommer en administrationskostnad på 200 kr exklusive moms. Privatköp gäller endast inom Sverige.

Priser och frakter
Alla priser är angivna i SEK exklusive moms, fraktkostnad för beställning via sajten tillkommer ej för beställningar över 5000 kr (exkl moms). Detta gäller till en adress i Sverige. Om ordervärdet är under 5000 kr (exkl moms) tillkommer frakt.  Vi reserverar oss för prisjusteringar.

Logomärkning
Praktiskt taget alla artiklarna på den här sajten kan du även få märkta med t ex ditt företags logotyp. Märkningen kan göras med tampotryck, lasergravyr, brodyr, screentryck m.m. På vissa material kan märkningen även göras värmepräglad, etsad eller inbränd. Om du önskar detta skriver du det i meddelanderutan i kassan. Om produkten skall tryckas, broderas eller lasergraveras är leveranstiden i de flesta fall 1–3 veckor efter vi har fått fullgott original från er. Den leveranstid som är angiven på orderbekräftelsen är ungefärlig. Kostnaden varierar med märkningsmetod, antal, tryckfärger, storlek etc. Fyll i önskad märkningsmetod så återkommer vi med offert till dig.

Presentinslagning och istick av t.ex. julkort
Ofta kommer produkterna i färdiga presentförpackningar. I vissa fall saknas förpackningar då kan du välja en av förpackningarna som visas som produkter under rubrik övrigt.

Vi ombesörjer gärna inslagning till er, priset för detta är 35 kr, vid normalstora paket. Om paketet avviker från normalstort offererar vi pris.

Vi kan också ombesörja istick av julkort, sommarhälsning mm, kostnad för detta är 5 kr per paket.

Distribution
Vi hjälper gärna till med lagerhållning och distibution av era produkter. Kontakta oss för offert. Vi ombesörjer också distribution av leveranser till många adresser i Sverige eller utomlands. Ni kan tex behöva hjälp med att skicka era julklappar till många olika adresser. Kontakta oss för offert.

Orderbekräftelse
När vi erhållit din beställning skickar vi en orderbekräftelse till dig och vi avvaktar ditt svar innan leverans sker eller produktion påbörjas.

Leverans och betalning 
Beräknad leveranstid i dagar står angiven vid varje artikel. För omärkta lagervaror är det normalt 2–5 arbetsdagar. För presentinslagning, bipackning av kort etc tillkommer ca 5-10 dagar på leveranstiden. Du som är ny kund bör känna till att vi tar en kreditupplysning på ert företag och därefter bedömmer om vi levererar mot kredit eller begär förskottsbetalning. Alla priser på produkterna är angivna exklusive moms. I kassan anges det totala priset inklusive moms.

Prover
Om du vill titta närmare på en vara innan du beställer kontakta oss via mail eller ring oss så hjälper vi dig.

Viktigt leveransdatum
Om det är viktigt att ni måste ha leverans en viss senaste dag måste ni meddela oss detta. Vi särbehandlar då er order och leveransbevakar extra noggrant. För expressleverans av varor med tryck debiteras expressavgift 800 kr.

Returrätt
Om du ångrar ditt köp har du inom en vecka rätt att återleverera varorna. Detta gäller bara omärkta varor samt ej inslagna gåvor. Du har då full returrätt förutsett att varan returneras i originalemballage och i oskadat skick. Du får en kreditering motsvarande varornas belopp. Det enda du står för själv är frakterna, både till dig, åter till oss samt vår fraktkosnad tillbaka till grossisten. (OBS detta gäller de flesta av våra produkter, dock ej alla, kontakta oss +46 (0) 8 - 751 00 00 för detaljerad information)

Slutsålt
Vi reserverar oss för slutförsäljning av lagerartiklar.

Kom till oss och titta på produkter
Du kan också besöka oss på Finlandsgatan 68 i Kista.

Ring oss på +46 (0) 8 - 751 00 00 eller skicka ett mail på info@produktsajten.se för att boka in en tid hos oss. På kontoret har vi delar av sortimentet från Produktsajten samt andra produkter inom profilprodukter och profilkläder.

Din produkt är tillagd

×