Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Mat

Bra mat och dryck är grunden till ett harmoniskt liv. Hos oss finner du ett väl utvalt sortiment av matvaror och drycker, oavsett om det är till vardags eller till den viktiga företagsfesten.

Varför är det bra att äta fisk? Är det nyttigare att steka maten i olivolja än smör? Finns det näring i vin? Här får du fakta om maten vi äter och vad den innehåller.

Många glömmer vikten av ett varierat matintag och ett företag med fokus på bra mat av hög kvalitet gör en bra investering.

Mat och dryck till vardags och till fest

Månadens matvaror

Bagagetaggar med tryck

Bagagetaggar med tryck

Finns i flera utföranden
14,40 kr
Bagbricka med tryck och namnfält

Bagbricka med tryck och namnfält

Finns i flera utföranden
17,80 kr
Bamboo plastbestick med tryck

Bamboo plastbestick med tryck

Finns i flera utföranden
12,00 kr
Bagagetagg Bon Voyage med tryck

Bagagetagg Bon Voyage med tryck

Finns i flera utföranden
15,00 kr

Smakrikt

Efter många år i branschen har vi samlat på oss en bred kompetens och en djup förståelse för vad som styr kvalitet och smak. Alla våra matvaror är testade av en utvald panel så att de uppfyller våra kvalitetskrav.

Hållbart

Vi brinner för mat och lever för att våra kunder ska kunna lita på våra livsmedel. Det innebär att vi alltid ser till att kontrollera hållbarheten på våra varor så att du aldrig behöver vara orolig.

Prisvärt

Våra insatta prisgurus guidar dig rätt och ser till att du alltid får ett fördelaktigt pris. Hittar du ett bättre pris på nätet så får du gärna meddela oss så hjälper vi dig.Fler och fler vill handla mat på nätet

I Svensk Digital Handels årsrapport har en konsumentpanel på 5000 personer fått svara på frågor om varför eller varför inte de handlar livsmedel på nätet. Svaret är tydligt.

Livmedelsförsäljningen på nätet ökade med 31 procent under tredje kvartalet 2016. Vad gäller vanliga matvaror som man själv väljer sker en ökning med 45 procent. Färdiga middagslösningar ökade samtidigt med tolv procent.


Reklamation

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara ska kontakta Demobutiken så snart som möjligt efter att felet upptäckts via de kontaktuppgifter som anges på Webbsidan. Reklamationer som görs inom två månader från det att Kunden upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Kunden har 3 års reklamationsrätt på varor inköpta på Webbsidan.

Demobutiken står för returfrakten för godkända reklamationer.

När reklamerad vara returnerats och reklamationen godkänts kommer Demobutiken att kompensera Kunden i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Demobutiken strävar efter att detta ska ske inom 30 dagar från det att Demobutiken mottagit reklamationen, men det kan ta längre tid beroende på varans art. Demobutiken förbehåller sig rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer Demobutiken riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se ARN, Mer information finns på Konsumentverket.

Din produkt är tillagd

×