Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Klänningar

Med en kort eller lång klänning, choker dress eller off shoulder-klänning så har du alltid rätt look till vardags eller till fest. Klänningen är ett av de mest klassiska plaggen, men ändå ett av de mest spännande.

Trots att klänningsmodet ofta ändras så kan du hos oss alltid lita på att hitta säsongens snyggaste klänningar.

En stilren klänning innebär att du aldrig behöver vara underklädd eller överklädd.

Klänningar med klassiskt snitt
Festklänning för livets speciella tillfällen

Utvalda klänningar

Inga produkter hittades


Erfarenhet

Efter många år i branschen har vi samlat på oss en bred kompetens och en djup förståelse för vad som styr dagens trender.

Passion

Vi brinner för mode och lever för att våra kunder ska vara de mest stilsäkra och välklädda.

Service

Våra trendmedvetna stilgurus guidar dig rätt i modejungeln och ser till att du alltid får personligt anpassad service.


Bästsäljare

Inga produkter hittades


Svart och elegant

Coco Chanel, som ritade "den lilla svarta" klänningen, sade ”en kvinna behöver bara tre saker; en svart klänning, en svart cardigan och vid hennes arm, en man att älska”.

Dressed for success

Höstens måste är denna eleganta lammpälsjacka från Ravn. Undertill en klänning i höstens trendigaste färg, vinröd. Matcha med de perfekta cocktail-örhängena från Lily and Rose.


Tips och råd

Dina kläder säger mycket om vem du är, så varför inte se till att de säger något positivt om dig? Sverige ligger i många avseenden i framkant när det gäller mode och trender, så att hitta perfekta kläder för att matcha din stil är inget problem - om du vet var du ska leta!

Kvinnor: kolla in vårt breda utbud av damkläder med underbara klänningar för alla festliga tillfällen! Eller är det inte festkläder du letar efter, utan du kanske vill shoppa snygga kläder för vardagsbruk? Vi har även ett stort sortiment av jeans, toppar, eleganta tröjor och cardigans för att se till att du alltid ser fantastisk ut!


Returrätt

Vi erbjuder full returrätt i 14 dagar på alla köp, vilket ger dig chansen att prova kläderna hemma i lugn och ro. Vid klädköp på Internet rent generellt är det dock bra att veta vilken storlek du har eftersom det inte finns någon möjlighet att prova plagget innan du köper det. Lättast är det om du redan vet vilken storlek du har, och vi vill gärna även påminna att storlekar kan skilja mellan olika varumärken. Det finns dock ändå vissa universella storlekar och mått som kan hjälpa dig att hitta rätt.


Reklamation

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara ska kontakta Demobutiken så snart som möjligt efter att felet upptäckts via de kontaktuppgifter som anges på Webbsidan. Reklamationer som görs inom två månader från det att Kunden upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Kunden har 3 års reklamationsrätt på varor inköpta på Webbsidan.

Demobutiken står för returfrakten för godkända reklamationer.

När reklamerad vara returnerats och reklamationen godkänts kommer Demobutiken att kompensera Kunden i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Demobutiken strävar efter att detta ska ske inom 30 dagar från det att Demobutiken mottagit reklamationen, men det kan ta längre tid beroende på varans art. Demobutiken förbehåller sig rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer Demobutiken riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se ARN, Mer information finns på Konsumentverket.

Din produkt är tillagd

×