Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Gräsklippare

En perfekt klippt gräsmatta kräver en gräsklippare som kan hantera såväl komplexa gräsytor som branta sluttningar.

Därför erbjuder vi ett brett urval av gräsklippare, framför allt motorgräsklippare men också andra gräsklippare, och ett flertal klipptekniker att välja bland.

Vi har även gräsklippare med fyrhjulsdrift. En bra gräsklippare kan vara din bästa trädgårdsinvestering.

Gräsklippare för alla tillfällen

Våra bästsäljande gräsklippare

Original T-shirt

Original T-shirt

Finns i flera utföranden
74,00 kr
Largo finstickad herrtröja

Largo finstickad herrtröja

Finns i flera utföranden
747,00 kr
Loraine v-ringad damtröja

Loraine v-ringad damtröja

Finns i flera utföranden
501,00 kr
Florence stickad damtröja

Florence stickad damtröja

Finns i flera utföranden
757,00 kr
Lynn damtopp 3/4 ärm

Lynn damtopp 3/4 ärm

Finns i flera utföranden
235,00 kr
Columbus microfleecejacka herr

Columbus microfleecejacka herr

Finns i flera utföranden
566,00 kr

Effektiva

Efter många år i branschen har vi samlat på oss en bred kompetens och en djup förståelse för vad som kunder efterfrågar.

Hållbara

Vi brinner för våra gräsklippare och lever för att våra kunders gräsmattor och tomter alltid ska se fantastiska ut.

Prisvärda

Våra prisgurus guidar dig rätt i gräsklipparjungeln och ser till att du alltid får bästa möjliga pris.Gräsklippningen - en klassisk sommaraktivitet

En klassisk sommaraktivitet är gräsklippningen. Ett arbete som är illa tvunget att göra, men som kan göras roligare och effektivare om du har det rätta redskapet. Med en lätt, effektiv och smidig gräsklippare blir inte gräsklippningen ett problem som måste lösas, snarare handlar det om att invänta att gräset blir tillräckligt långt så att du kan klippa det ytterligare en gång.


Tips och råd

Det är viktigt att inte klippa gräset för lågt de första gångerna på säsongen utan låta gräsmattan först få hämta sig efter vintern. Under den första delen av säsongen växer gräsmattan mest och då bör den klippas 1-2 gånger i veckan. När den riktiga sommarvärmen kommer minskar tillväxten, och då behöver gräsmattan inte klippas lika ofta. Under de varmaste sommarmånaderna växer gräset knappt alls. Efter sommaren tilltar tillväxten igen för att sedan reduceras under hösten och slutligen avta helt när frosten kommer.

Om man får mossa i gräsmattan bör man använda en och tillföra näring. Vertikalskäraren tar bort mossan och skär av gräsets rötter vilket gör att gräsmattan får luft och återhämtar sig. Mossa beror oftast på att gräset inte fått tillräckligt med luft och näring.


Reklamation

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara ska kontakta Demobutiken så snart som möjligt efter att felet upptäckts via de kontaktuppgifter som anges på Webbsidan. Reklamationer som görs inom två månader från det att Kunden upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Kunden har 3 års reklamationsrätt på varor inköpta på Webbsidan.

Demobutiken står för returfrakten för godkända reklamationer.

När reklamerad vara returnerats och reklamationen godkänts kommer Demobutiken att kompensera Kunden i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Demobutiken strävar efter att detta ska ske inom 30 dagar från det att Demobutiken mottagit reklamationen, men det kan ta längre tid beroende på varans art. Demobutiken förbehåller sig rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer Demobutiken riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se ARN, Mer information finns på Konsumentverket.

Din produkt är tillagd

×