Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Om oss

Hösten 2004 startade vi Benchmark med ambitionen att förena gammaldags service- och kvalitetstänk med en modern företagskultur väl rustad för framtida paradigmskiften inom en spännande och expansiv bransch. 

Med tiden har vi blivit ett sammansvetsat team där alla brinner för det vi gör och alltid tar dig på allvar.

Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer!


En envis vision

Sedan starten har vi samlat på oss mer än ett decennium av erfarenheter och vi har vuxit så det knakar, både i storlek och i mognad, och mött många av de utmaningar en föränderlig marknad för med sig, utan att någonsin kompromissa med vår vision.


"Kvalitet som varar och service du minns"


Erfarenhet

Efter många år i branschen har vi samlat på oss en bred kompetens och en djup förståelse för vad som styr dagens trender.

Passion

Vi brinner för mode och lever för att våra kunder ska vara de mest stilsäkra och välklädda.

Service

Våra trendmedvetna stilgurus guidar dig rätt i modejungeln och ser till att du alltid får personligt anpassad service.


Gilla oss på Facebook

Gilla oss på Facebook för att ta del av nya kampanjer och erbjudanden innan alla andra. Då och då kommer vi även med överraskningar för våra trogna kunder så håll ögonen öppna.


Här ovan kan du skriva en egen text om ditt bolag och vad ni står för.

Skriv cirka 300-400 ord och fokusera på värderingar, lite kort om historia och var ni finns. Det kan ofta vara bra att även ha kontaktuppgifter på denna sida och lite länkar till sociala medier även om de finns med på andra ställen också.

En länk till era recensioner hos Pricerunner, Reco eller liknande tjänst är också bra för att öka förtroendet för er sida.

Försök också vara personlig. Byt ut bilderna mot bilder på er, er verksamhet, butik eller en tillverkningsprocess som ger kunden mer inblick och känsla för ditt företag.

Din produkt är tillagd

×