Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Tändare & tändstickor

12 produkter

Tändare och tändstickor med tryck – utmärkta reklamprodukter.

Tändstickor kan kännas lite ålderdomligt, vilket inte är så konstigt men för det så är det än idag en storsäljare som används flitigt och sett i det perspektivet en bra reklamprodukt.
De första stickorna uppfanns på 1830-talet och är kända som ”alltändarstickor” eller svavelstickor. Dessa bestod av vit/gul fosfor och var därför ur brandsäkerhet mycket farliga då de lätt kunde antända mot varandra om det uppstod friktion i tändsticksasken.
Dagens tändstickor – säkerhetständstickor, uppfanns endast ca 14år senare, 1844, utav den svenske kemisten Gustav Erik Pasch. Dessa kan endast antändas om de dras mot ett plån av röd fosfor.
Tändsticksindustrin kom under en period att bli en utav Sveriges viktigaste industrier.
De flesta människor tänker på solstickan när de associerar till tändstickor. Det är inte så konstigt, den har funnits med länge.
Men visste ni att det inte är så komplicerat att låta designa sin egentändsticksask, ja till och med att möjligheten att välja färg på själva stickorna enkelt låter sig göras?
Även att designa en tändare är inte en omöjlighet. Det är framförallt det som gör dem till så bra reklamprodukter men fördelarna är många fler. För att nämna några så är det inte stora produkter, de ryms lätt i en ficka eller en väska. Just för att de är små så tar de inte upp stor plats vid förvaring vare sig för givare eller mottagare. De är inte dyra vilket gör att det går att köpa in ett stort antal reklamprodukter till en relativt billig penning. Ekvationen är enkel: Ju fler reklamprodukter desto fler reklammottagare!
På produktsajten har vi kommit att utveckla ett nära och bra samarbete med företag som är inriktade på tändstickor respektive tändare och utifrån det väldigt kunniga i allt ifrån material till tryck och design.
Vi har ett större utbud än vad sidan visar. Är ni nyfikna på att ta del av ytterligare utbud eller önskar mer information för att utforska ifall dessa reklamprodukter kan vara någonting för er så kontakta oss, vi hjälper gärna till. 

Tändare & tändstickor

Din produkt är tillagd

×