Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Picknickplädar & sittunderlag

4 produkter

Picknickfiltar och Sittunderlag med tryck är utmärkta som företagsgåva.

När vi tänker företagsgåva så är inte picknickplädar det som kanske kommer upp i nästa steg i tankeprocessen men picknickplädar är en uppskattad present att få. Inte enbart för att produkten i sig själv för tankarna till lediga dagar fulla av äventyr eller ro i form utav välgörande vila även om det i sig är ett viktigt argument. Plädarna eller filtarna behöver inte endast användas på gröna sommarängar utan går lika väl att ha exempelvis på stranden eller i skogen. Dem är lätta att bära med sig då dessa på ett eller annat vis viks ihop och fäster med dragkedja eller annan förslutningsanordning. De är alla vattenavvisande samt att de lätt går att tvätta rena i en vanlig tvättmaskin. Alla våra picknikplädar har en snygg design och självklart finns utmärkta möjligheter om ni vill kunna passa på att kombinera företagsgåva och reklam att låta märka picknickplädarna med er logga eller någon annan information som associerar specifikt just till er.

Är ni ute efter en lite mindre produkt som företagsgåva i ett större reklamsammanhang? Då kan ett sittunderlag komma väl till pass. Tanken att man borde ha haft någonting att sitta på är för de flesta inte okänd. Om det då finns ett eller flera sittunderlag i hemmet är det lätt att det slinker ner i utflyktspackningen och kommer oftast till användning. Morgonens tidning kan få avnjutas av ögonen istället för att isolera från smuts, fukt eller kyla.
Sittunderlag finns i olika material och varianter i allt ifrån hopvikbara till de mer klassiskt traditionella. Många utav sittunderlagen ger möjlighet till en stor tryckyta vilket lämpar sig väl i sammanhang då man vill kombinera orden företagsgåva, reklam och många/spridning. De passar också bra att ha som en del i en större gåva vid inträde i form av medlemskap i en organisation eller för förskolor och skolor att ha i förvar till utflyktstillfällen.

Oavsett om det är en picknickplädar eller sittunderlag ni är intresserade av så har vi möjligheten och kunskap att kunna ordna det på bästa vis för att ni ska bli nöjda. 

Picknickplädar & sittunderlag
Sortera

Din produkt är tillagd

×