Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Multiverktyg

1 produkt

Multiverktyg med tryck – ett perfekt redskap att ha i sin ägo.

Hur ofta händer det inte att vi står där och saknar någonting. Det kan vara allt ifrån en flasköppnare, konservöppnare till en liten skruvmejsel eller kniv?
Det går att gardera sig mot dessa situationer men vad jobbigt det skulle vara att behöva bära med sig en hel verktygslåda eller en påse med ”saker som kan komma att vara bra att ha under dagen”.
Vid dessa tillfällen är ett multiverktyg suveränt. Dessa finns att tillgå i allt från enkla varianter med endast ett fåtal funktioner till mer rejält och gediget utrustade med ett flertal funktioner vilket täcker de flesta behoven med allt ifrån nagelfil, sax och korkskruv till tång och kniv.
Att de samtidigt är små gör att de är lätta att bära med sig ut i skog och mark eller under fisketuren. Eller varför inte ha en enkel variant i handväskan? De finns att tillgå i olika utföranden. Vissa går att fästa på nyckelknippan, andra kräver ett fodral vilket antingen kan läggas i väskan eller fästas runt ett bälte.
Oavsett vilken typ av multiverktyg ni är i behov av så går alla utmärkt att låta sig märkas på ett eller annat vis i allt från tryck till gravering. Vi på produktsajten har under åren haft en stor ära i att få leverera multiverktyg av god kvalitet till organisationer som använder redskapet som en del utav dess vanliga utrustning på fältet, vi vet därför med säkerhet att vi har verktyg som verkligen håller måttet av en hög standard när det krävs. Vi vet också att det inte är alla företag som behöver fullt så avancerade utföranden och det är därför vi även vill kunna erbjuda enklare varianter. Kort och gott har vi ett stort utbud av multiverktyg i allt ifrån gedigna till de lite mindre avancerade varianterna.
Vi hjälper er gärna att hitta just det multiverktyg som är rätt för er. 

Sortera

Din produkt är tillagd

×