Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Kikare

2 produkter

Kikare med tryck.

Hur många idag har en kikare i sin ägo? Troligen fler än vad man tror men vi skulle önska att antalet var ännu större. Att ha tillgång till en kikare är inte någonting som endast är tillägnat de människor som ägnar sig åt jakt eller fågelskådning utan de ger upphov till många roliga äventyr även för oss som njuter av en skogspromenad eller storstadssemester. En kikare är en produkt som hjälper oss, genom att via linser förstora ett föremål för vår näthinna vilken vi annars skulle uppfatta som mycket litet beroende på att det är ett långt avstånd mellan objektet och oss själva. Att ha tillgång till en liten enkelt kikare gör att man får uppleva mer, ytterligare en dimension av sin utflykt. Allt ifrån att kunna studera utsmyckningen av ett hustak i Rom till att låta barnen på långt håll se målet för utflykten. Båda upplevelserna är lika värdefulla.
Många företag köper in kikare i sammanhang när de vill blicka framåt, under konferenser låta de anställda tänka fritt till visioner och finna nya möjligheter och mål, samt att senare hålla skärpan och fokus inställt. En fantastisk symbolik som blir levande inte enbart genom tanke utan även i fysisk form genom var och ens kikare. Det går även utmärkt att använda sig av samma strategi i marknadsföringssyfte: vart vill vi nå, varför, vad är dina och våra eller mänsklighetens visioner eller utsikter? Att i dessa nämnda sammanhang; både internt och externt låta ta fram kikare med tryck, eller annan form av märkning, å företagets vägnar är ett strategiskt klokt beslut. Som nämnt ger det alla i ett specifikt sammanhang någonting konkret att knyta sina visioner och företagets gemensamma mål till, för utomstående ger det en möjlighet att själva fritt få associera kring företagets budskap. Vi alla är väl medvetna om att den person som skapar sig visioner längtar till att få dem förverkligade.

Förutom allt detta, så är det så, vilket nämnts inledningsvis, att inte alla har en kikare och de som blir tilldelade en, eller någon i dess närhet kommer säkert att använda den vid fler tillfällen än ett och åter igen kommer ert företags visioner att bli levande på nytt. 

Kikare
Sortera
Lucid View kikare

Lucid View kikare

Finns i flera utföranden
131,00 kr

Din produkt är tillagd

×