Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Golf

18 produkter

Golfprodukter med tryck

Vill ni som företag göra någonting gemensamt? Varför inte prova på golf!
En sport som har blivit en allt vanligare aktivitet och det är utmärkt då det går att förena nytta med nöje under den tid det faktiskt tar att gå en runda. Varför inte sikta mot gemensamma värden och mål, eller avhandla en affär och komma till en uppgörelse innan det sista hålet?
Medan ni funderar på det så kommer här en kort sammanfattning om spelets historia:
Vanligaste tanken om dess härkomst är att den är skotskt. Den idén har sitt ursprung i att det under 1400-talet omnämns i två skotska lagar att spelet ”gowf” är förbjudet. Vissa forskare hävdar dock att detta var ett spel som mer går att likna vid dagens landhockey.
Under 1600-talet spelades golf i Nederländerna och år 1744 bildades den första golfklubben i Edinburgh. Kort och koncist.
Det har hunnit gå en tid sedan dess och Sverige har under åren fått se många riktigt duktiga spelare födas.
Oavsett om ni satsar på att bli riktiga proffs, antingen på själva sporten i sig, på affärsuppgörelser eller i att finna nya vägar för att länka samman medarbetare i visioner och mål så kan golfen ge tillfällen till mer än själva sporten i sig om man låter nyttja de timmar det faktiskt tar att gå en hel bana.

Vi på produktsajten har många bra golfprodukter av god kvalitet. Dessa kan vi även enkelt, om det önskas, låta märka med exempelvis klubbens logga eller företagets visioner. Visst vore det lite småkaxigt att avhandla ett viktigt affärsmöte där till och med pegarna bär ens privata namn?
Eller så kan golfprodukter med tryck användas i andra sammanhang och syften. En golfboll kan vara en perfekt giveaway med exempelvis en slogan som ”slå ett slag för…”

Logbollar, pegs med tryck eller golfhanduk med tryck. Valet är ert – vi tillhandahåller produkterna!

Golf
Sortera

Din produkt är tillagd

×