Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Ficklampor med tryck

14 produkter

Köp ficklampor med tryck från oss.

I unga år har nog de flesta lekt med en ficklampa, smugit omkring med dem eller klätt ut sig som spöken med stora lakan och lekt med ljuseffekten. Jag det väcker onekligen barndomsminnen som piggar upp tillvaron. Kanske påverkar detta oss i våra inköp?
Ja, ficklampor med tryck är verkligen en gammal klassiker som också fungerar jättebra som giveaway. Vi startade vårt företag 2012 och har under alla dessa år levererat en hel del ficklampor till både stora och små företag. Modellerna har varit olika eftersom behoven sett olika ut.
Detta är en bra investering, för det första kan ficklampor med tryck verkligen bli räddningen när strömmen går. Bra ställen att ha dem på är hemma, i sommarstugan och i bilen. Men det är ju inte bara när strömmen går som ficklampor med tryck är bra att ha. Många gillar att gå på sena kvällspromenader och skogspromenader och under våra mörka årstider så är det en perfekt produkt att ha med sig. Många hundägare tycker också att ficklampor med tryck kommer till stor hjälp på kvällen eller tidig morgon. I marknadsföringssyfte kan man med fördel leka med symboliken, att belysa, bli upplyst eller hitta ljuset. Detta är några ord som kanske kan symbolisera ert budskap eller ert varumärke. Det finns ficklampa i alla möjliga kvaliteter och prisklasser. Vi har allt från enkla nyckelringar till ficklampa som används av till exempel polis och militär. Tekniken i ljusstyrkan har utvecklats mycket under åren och du kan välja en liten lampa som ändå skapar ett fantastiskt ljus.

Vi hoppas att vi får hjälpa er och rekommendera den ficklampa som passar ert behov, er budget och ert varumärke. Om ni hittar någon produkt som ni vill testa så skickar vi självklart prover till er. Varmt välkommen med er förfrågan.
 

Ficklampor med tryck
Sortera

Köp ficklampor med tryck. Ficklampor med tryck är en riktig gammal klassiker som fortfarande är omåttligt populär som giveaway eller som sommarpresent.

Din produkt är tillagd

×