Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Spel & lek

43 produkter

Ge din personal eller dina kunder lekfulla och lättsamma stunder i sommarpresent.

Finns det något mysigare än att vara tillsammans med sin släkt och sina vänner och leka och spela spel på ett lättsamt sätt.

Vi har mycket erfarenhet av de spel vi säljer, vi spelar mycket själva och kan därför också rekommendera de spel vi har lagt upp på sidan.

Du har ju självklart de populära utomhusspelen såsom boule, kub, strandtennis mm. Dessa spel har varit populära under många år och är fortfarande uppskattade presenter. Dessa går bra att ge bort som sommarpresent till både kunder och personal. Man kan också använda dem inför vårens event, kick off eller konferens.

Det är inte bara utomhusspelen som står högt i kurs hos oss. Det är också de sällskapsspel ni hittar på sidan. Det finns många spel som både kräver kunskap, lite tur och lite klurighet. Ta kontakt med oss så kan vi hjälpa er att förklara de spel ni inte känner till.
Ett spel som kommit starkt de senaste åren är Bezzerwizzer, ett kul spel som kräver både kunskap och taktik.

Det klassiska strandtennisspelet är kanske det man tänker på när det gäller lek på stranden men det finns fler spel som passar just för stranden. Bland annat har vi fotbollar avsedda för spel på stranden och bollar som är avsedda för att använda i vattnet.

För er som vill ge bort spel till utländska besökare rekommenderar vi The Sweden Quiz, det är ett spel med frågor ställda om Sverige men frågorna är ställda på engelska.

Ett annat populärt spel är alfapet och visst kan vi via våra smartphones hitta den typen av spel men det är något helt annat att sitta runt en spelplan och känna gemenskap med sina vänner.

Välkomna att kontakta oss så hjälper vi till med era val.
 

Spel & lek
Sortera
Spel Racket& Ball - Paddle

Spel Racket& Ball - Paddle

Finns i flera utföranden
23,00 kr
Stor visselpipa med snöre

Stor visselpipa med snöre

Finns i flera utföranden
45,00 kr
Yatzy

Yatzy

74,00 kr
Boccia Antique Black Edt

Boccia Antique Black Edt

Finns i flera utföranden
249,00 kr
Strandtennis  med tryck

Strandtennis med tryck

Finns i flera utföranden
36,00 kr

Din produkt är tillagd

×