Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Semesterläsning

15 produkter

Semesterläsning – vilken underbar sommarpresent.

Tänk er att släppa taget om allt som i vanliga fall fyller vardagen lägga sig på solstolen eller i hängmattan och njuta av massor av väl utvalda böcker. Försvinna in i bokens värld och få en fullständig avkoppling från arbetet.

Vi kan erbjuda böcker inom alla områden, vi kan ta fram pocket eller bundna verk. Vi kan ta fram kokböcker, bildböcker, barnböcker ja vi kan ta fram precis vad som helst.

Nytt för ett par år sedan är pocketcard, det är ett gåvokort som du kan ge bort till din personal eller till dina kunder. Dom väljer sen själva vilken bok de vill ha. Ett flexibelt sätt att ge alla den läsningen de vill ha.

Alla gillar ju inte att läsa, de kanske inte är bra på att läsa men vill i alla fall ta del av böckernas värld. För dessa människor finns det ett stort utbud av ljudböcker vilket är en bra lösning då läsningen är ett bekymmer.

En annan variant på böcker är de som är inriktade på speciella ämnen. Ni kan tex. hitta Kronstams Vinskola som kan köpas in i samband att ni anordnar ett event för er personal. Man kan också tänka sig att köpa den boken som är hämtad från det populära tv-programmet På Spåret. Den kan också vara till stor glädje i samkväm med era kunder eller med er personal.

Vad ni än har för behov hjälper vi er att hitta rätt, vi har inte alla böcker i shopen men vi kan ta fram efter önskan. Vi tar fram många böcker om Sverige som köps in av kunder som behöver presenter från Sverige när de representerar.

Välkommen att höra av er så hjälper vi dig att välja rätt bok för rätt tillfälle med hänsyn till din målsättning och din målgrupp.
 

Semesterläsning

Din produkt är tillagd

×