Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Gåvokort sommar

1 produkt

Ge bort gåvokort sommar till din personal och dina kunder.

Man kan fundera på vart själva traditionen att ge bort gåvor kommer ifrån. Vi har inte svaret men vi känner till den franske sociologen Marcel Mauss som anser att gåvan karaktäriseras av den så kallade Reciprocietetsprincipen.
Kort kan man förklara det plikt att ge, plikt att ta emot och plikt att återgälda.
Ja det är spännande att grotta ner sig i ett begrepp och låta filosofiska tankar snurra runt. Men det är inte riktigt vad vi, här på Produktsajten, sysslar med. Däremot är det bra för oss att förstå konsekvenser av det vi marknadsför och säljer.

Om man ska lyssna på sociologen Marcel Mauss och tro att det ingår i själva gåvan att återgälda bör man tänka sig för både en och två gånger innan man ger bort något till en tjänsteman som ansvarar för inköp. Det kan mycket lätt uppfattas som en muta vilket allt som oftast leder till problem i alla fall på lång sikt.

Vi rekommenderar därför våra kunder att hålla sig till skatteverkets nivåer för mutor.
När det gäller personal så ser reglerna lite annorlunda ut. Ni som företagare har rätt att ge er personal gåvor under ett år som har ett totalt värde på 450 kr inklusive moms.

Vi tycker verkligen att ni ska ge era kunder och er personal gåvor för vem blir inte glad av det, både den som ger och den som får. Men vi vill att ni tar en funderare så det inte blir tokiga konsekvenser.

Gåvokorten för sommarpresenterna har många olika nivåer och de passar många olika människor varför vi varmt kan rekommendera denna lösning för era inköp av sommarpresenter.

Fördelen är förstås att mottagaren kan välja det som passar bäst. Det är svårt att ge bort samma present till en målgrupp som har en blandning på åldrar och kön. Därför rekommenderar vi varmt våra gåvokort. Hör av er till oss så hjälper vi till med era val.

 

Gåvokort sommar
Sortera

Vi har alla sorters gåvokort för sommaren. Våra priser är oslagbara. Ett gåvokort som sommarpresent blir en uppskattad present till dina kunder & personal.

Din produkt är tillagd

×