Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Avkoppling & hälsa

12 produkter

Ge din personal eller dina kunder avkoppling eller bra hälsoprodukter i sommarpresent.

Efter regn kommer solsken och efter vintern kommer våren och sommaren. Vi nordbor längtar ofta efter ljuset och värmen. När den väl kommer vill vi hinna med att njuta och göra så mycket som möjligt av den.
Många stressar sig igenom våren, det är ganska lätt hänt eftersom det skapas många sociala träffar, det är skolavslutning och många arbetsplatser anordnar events.
Det är inte alls konstigt att vi nordbor faller i den fällan och glömmer att njuta och ta hand om oss.
Vi har därför valt att trycka lite mer på produkter som signalerar lugn och ro, produkter som leder till avkoppling.
En perfekt sommarpresent till personalen eller till kunderna är att lägga våreventet i anslutning till en spaanläggning. Då är det också mycket lyckat att ge kunderna eller personalen produkter som har med spa att göra.

Ni kan också välja väldoftande ljus eller andra produkter som kan användas i hemmet. Det har nu under många år varit trendigt med spaprodukter och vi tror att den trenden kommer hålla i sig länge till.
En annan idé är att ge bort ett så kallat wellness card. Det är ett gåvokort där mottagaren få välja bland olika produkter. En av produkterna är stegräknare vilken signalerar hälsa och att det är bra att promenera mycket under vår och sommar istället för att i rusande takt stressa sig igenom den. Ett par andra produkter man kan välja på kortet är pilatesboll och yogamatta. Om man använder dessa aktivt tror vi att det kommer leda till avkoppling och hälsa. Ja det finns många sätt att göra det på. Om ni funderar i dessa riktningar, ta gärna kontakt med oss så kommer vi med fler förslag än de ni ser på sidan. Många produkter kan du med fördel märka upp med din logo eller ditt budskap.

 

Avkoppling & hälsa
Sortera

Välj en sommarpresent inom spa och hälsa till din personal. Spaprodukter är en uppskattad sommarpresent och ger också signalen att vila ut sig på semestern.

Din produkt är tillagd

×