Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Slap wrap-reflex

1 produkt

Slap wrap-reflex med tryck

Det hörs verkligen inte på namnet vad en slap wrap är. Det säger egentligen ingenting om själva funktionen alltså det som är viktigt. Det talar möjligtvis om hur man sätter på sig produkten. Hur som helst är slap wrap en fantastisk produkt, en perfekt reflex som kan användas på fler än ett sätt.
Det vanligaste kanske är att cyklisterna sätter sin slap wrap runt vristen och skyddar i och med det också byxorna så att de inte kommer i närheten av kedjan.
Frampå höstkanten är slap wrap en av våra mest poplulära produkter, inte bara för sin fina funktion och smarta utformning utan också för att det är en riktigt bra reklambärare. För en rimlig peng kan ni genom att investera i slap wrap få ut ert budskap och samtidigt bidra till att förhindra trafikolyckor. De finns i olika längder så att de ska passa stora som små. Vi tar fram dem direkt från fabrik vilket gör att våra priser på dessa produkter är mycket konkurrenskraftiga. Det påverkar inte kvalitén utan de tas fram i godkända 3M material. Vi har genom åren sålt dessa till en mängd företag och aldrig någonsin har någon varit missnöjd. Det är bevis på att denna produkt är så bra på så många sätt och dessutom väldigt enkel och behändig att ta med. Det finns ju mängder av olika typer av reflexer och ingen förringar den andre, alla reflexer är bra investeringar och vi rekommenderar er att tänka till och välja den som passar er och det ni vill kommunicera bäst. Hör gärna av er så kan vi ge er råd och visa lite exempel på hur det kan se ut.
Vi har vårt kontor i Stockholm där de som finns i närheten är välkomna att besöka oss. Till er som sitter ute i landet skickar vi gärna prover, det är alltid skönt att ha haft produkten i sin hand innan man beställer. Välkomna!
 

Slap wrap-reflex
Sortera

Välkommen här hittar du slap wrap reflex som du kan trycka på. Din slap wrap kommer fungera lika bra även om du har logon tryckt på den. En bra investering.

Din produkt är tillagd

×