Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Reflexvästar

7 produkter

Reflexvästar med tryck – en ovärderlig produkt för alla.

Vi i norden spenderar många av våra dagar och kvällar i mörker. Oavsett om vi går, cyklar eller kör bil så går det inte att komma ifrån att vi inte vare sig ser eller syns lika bra som vi gör under de ljusa sommarmånaderna. Under de mörka tiderna då vi eller våra barn vistas utomhus är en reflexväst helt ovärderlig utifrån en säkerhetssynpunkt. I en sådan upptäcks du eller dina nära lätt av andra. Ingen vill med vilja skada någon annan men ibland är det nästan omöjligt för en bilist att upptäcka en gångtrafikant eller en cyklist. Om cyklisterna, förutom hjälm och lysen även bär reflexvästar eller de gående trär en över sin mörka jacka så syns de oerhört väl i skenet från bilens lyktor och blir omöjlig att missa.
Det går utmärkt att trycka på reflexvästar utan att dess förmåga till säkerhet minskar.
Ofta kan vi se led av barngrupper från en förskola, alla klädda i lika dana västar vilka även är märkta med förskolans namn, telefonnummer och adress. Klokt!
Eftersom det är en säkerhetsprodukt vilken enkelt låter sig märkas så är det en jätte bra gåva i reklamsammanhang. Att veta att man internt eller externt ger bort någonting som kanske kommer att rädda ett liv eller två; i en olycka blir alla inblandade drabbade oavsett utgång, är någonting fint.
Vi på produktsajten säljer bra reflexvästar för både stora och små. Dessa har god kvalitet, är slitstarka och tål att tvättas. Vi har även ett nära samarbete med tryckerier som håller mycket god kvalitet. Detta sammantaget gör att vi vet att vi kan leverera en utmärkt och hållbar säkerhetsprodukt som samtidigt bär en snyggt tryckt märkning – er logga.
Om ni känner att det här kan vara en produkt för er, eller om ni önskar ytterligare information så kontakta oss. Ni når oss både via mail eller telefon. 

Reflexvästar
Sortera

Din produkt är tillagd

×