Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Mjuka reflexer med tryck

21 produkter

Köp mjuka reflexer med tryck hos oss, de finns i alla möjliga former.

Det är lustigt vad lite kan göra så mycket. Vi skänkte trettio stycken mjuka reflexer med tryck till en särklass i mellanstadiet. Reflexen var format som en älg. Eftersom det är en billig produkt var det inte mycket pengar vi gav bort men mottagandet var helt enormt. Det var inte bara det att barnen nu fick mjuka reflexer att fästa på sina jackor. Nej det blev ett helt tema i klassen där de studerade reflexens viktiga funktion under de mörka stunderna i vårt land, och det är ju rätt många. Läraren var oss evigt tacksamma.
Alla vet vi att reflexer räddar liv varje år och för er som kör bil så vet ni att det är riktigt obehagligt att helt plötsligt upptäcka en gångtrafikant som vi skulle upptäckt mycket tidigare om den hade burit en reflex.
Det är en riktigt bra produkt som dessutom är billig, liten och därmed enkel att distribuera. Vi rekommenderar mjuka reflexer med tryck till många olika tillfällen. I marknadsföringssyfte kan man också spela på ordet reflektera som så ofta används i analyser med mera. Alltså låt fantasin flöda och vi lovar dig att du kommer hitta rätt infallsvinkel för ditt budskap när du ger bort mjuka reflexer med tryck. Förutom detta kan man skapa sin egen form och egen färg på reflexen. Det innebär för er att ni kan skapa reflexer som ser ut eller symboliserar de produkter eller de tjänster ni säljer.
Alla reflexer är inte lika bra och därför finns det godkännande på de reflexer som håller måttet riktigt ordentlig. Titta därför efter godkännande innan ni köper dessa.
Vi hoppas få hjälpa er att hitta precis den reflex som kopplas bäst till ert varumärke så att ni får en bra utväxling på den investering ni gör.
Välkomna att höra av er så hjälper vi er.
 

Mjuka reflexer med tryck
Sortera

Produktsajten har de bästa mjuka reflexer med tryck. Investera i mjuka reflexer med tryck så har du en produkt som du med stolhet kan ge bort. Rädda liv!

Din produkt är tillagd

×