Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Hårda reflexer med tryck

9 produkter

Köp hårda reflexer med tryck

Vi jobbar med massor av olika produkter från den lilla nyckelringen till stora ljusskyltar, från de små vantarna till hela arbetsställ. Av alla dessa produkter som vi säljer är reflexer med tryck en av de allra mest positiva produkterna. Vi vet att reflexer med tryck räddar liv varje år. Speciellt glada blir vi när vi får beställningar på många reflexer som ska delas ut till många människor. Då räddar det verkligen liv.
Att köra hem på kvällen de mörka vinterdagarna bjuder inte helt sällan på aha upplevelser av hur otroligt dåligt man syns om man inte har reflexer. Vana bilförare har förstås större chans att planera körningen efter sina erfarenheter och tar det därför oftare lite lugnare när mörkret faller. Men den unga oerfarne föraren har inte ännu skapat så mycket erfarenhet och förstår inte alltid hur stora risker det finns i mörkerkörningen. Därför vill vi att så många företag som möjligt köper in reflexer med tryck. Ju fler desto bättre.
Det är ju ingen stor sak att fästa reflexer med tryck i dragkedjan eller på annat ställe på kläderna.
Vi vuxna är ofta bra på att fästa reflexer på barnen men glömmer gärna bort oss själva. Dessutom är det så att barnen ofta redan har kläder med reflexer vilket mindre ofta vuxna har. För vuxna är det tvärtom vanligt att klä sig i svarta plagg vilket gör saken ännu värre. Nej, försök skapa lite utrymme i er budget och investera i hårda reflexer med tryck, ge det till er personal, era kunder, till vänner och bekanta, ja till vem som helst.

Man kan göra tryck på dessa utan att det minskar kraften i själva reflexen. Det finns godkända och det finns icke godkända reflexer. Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi till. Vi hjälper till när det gäller urvalet av hårda reflexer och förstås även med trycket.

Hårda reflexer med tryck
Sortera

Hos oss hittar du hårda reflexer med tryck. Alla hårda reflexer med tryck räddar liv och vi vet att det är en uppskattad giveaway till kunder.

Din produkt är tillagd

×