Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Första hjälpen med tryck

8 produkter

Första hjälpen med tryck en perfekt giveaway.

Alla förstår ju att först hjälpen är en insats som krävs när någons liv är i fara. Det kan vara en olycka eller en sjukdom som kan ske precis var som helst. Vem som än befinner sig på plats kan ge först hjälpen men det gäller förstås att ha lite kunskap och rätt utrustning. Om ni väljer att köpa in första hjälpen produkter med tryck kan ni förmodligen bidra till att hjälpa till vid lindrigare skador eller allvarligare skador som kan leda till ett akut tillstånd.

Första hjälpen kan ibland betecknas med LABS vilket betyder livsfarligt läge, andning, blödning och chock eller cirkulationssvikt. Nu blir vi mycket medicinska men i vår bransch kan det lilla hjälpa till oerhört mycket. 

Vi vill inte utge oss för att var en leverantör av medicinsk teknologi eller medicinsk kunnande men vi kan bidra med första hjälpen produkter med tryck som ert företag kan ha på jobbet. Just för att stoppa en blödning eller tex. att hjälpa till med ett infekterat sår. Det är självklart bra för er att ge era medarbetar första hjälpen produkter med tryck som en present eller en giveaway. För mottagaren är det perfekt att ha ett kit hemma, på sommarstället, i bilen eller på annan plats.

Det finns numer avancerad utrustning som kan hjälpa till vid tex. hjärtstillestånd, ta gärna kontakt med oss om ni är intresserade av denna produkt.

Hur som helst hittar du en del första hjälpen produkter hos oss som kan vara till stor nytta och till hjälp för många.

Första hjälpen med egen logo

Det kan också i ett symboliskt perspektiv eller kalla det ett reklamperspektiv, vara en bra giveaway. Ni kan spegla er verksamhet genom att symbolisera att ni i er verksamhet ger först hjälpen tex. vid haverier inom egentligen vad som helst. Det kan tex. vara inom IT eller om ni driver ett bolag som måste rycka ut för att göra en akut insats vid en vattenläcka eller om elen inte fungerar. Ta kontakt med oss så hittar vi kanske en koppling till er verksamhet med hjälp av första hjälpen produkter med tryck, er logo eller ert budskap. 

Första hjälpen med tryck
Sortera

Första hjälpen med tryck är den perfekta produkter för att sprida ert budskap eller er logo. Hos oss på Produktsajten hittar du många exempel.

Din produkt är tillagd

×