Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Brandsäkerhet

7 produkter

Brandsäkerhetsprodukter med tryck en giveaway med omtanke och kärlek.

Kanske kan det låta lite märkligt eller kanske till och med kännas lite fånigt att använda en brandvarnare som en giveaway? Där vill vi att du/ni ska tänka ett varv till.

Brandvarnare med tryck

Många av oss tänker att ”det händer aldrig mig”. Om det vore sant så skulle nästan ingen av oss någonsin hamna i en situation av nöd. Tyvärr är fallet inte så. Det händer, och det kan handa vem som helst av oss.
Att ge bort en brandvarnare är en handling av medmänsklig välvilja om mottagaren.
Dessutom en utav de billigaste livförsäkringar dagens marknad har att erbjuda.
På brandförsvarets hemsida går att läsa att de flesta dödsbränder i hemmen inträffar mellan kl. 22.00-05.00 i hem som inte är utrustade med, eller har väl fungerande brandvarnare. Stor sannolikhet är också att nästan ingen av dessa bränder skulle kräva liv.
Även om vi tycker att en brandvarnare i sig är en bra gåva så finns det ett sätt att göra den ännu lite bättre och nu tänker vi bättre för givaren. Det vi erbjuder är att låta göra ett tryck med ert företagsnamn, logga eller det ni specifikt har i åtanke. Med alla dessa komponenter så blir det en utmärkt giveaway, eller kanske för den intresserade, ett genomgående tema i kontorslandskapet.

Brandfiltar med tryck

Vi säljer även brandfiltar i olika former och modeller. Även en sådan är en gåva av omtanke och bör finnas i var mans/kvinnas hem. Dessutom är brandfiltar även bra lämpade att ha i ex. bilen, båten eller på annan plats. Våra brandfiltar har snygg design vilket gör att de inte förpassas längst in i en klädkammare utan kan utan problem hängas synliga vilket de bör göra dvs. hänga framme. Även brandfiltarna går att märka vilket gör dessa till en utmärkt giveaway ur perspektivet ”win-win situation”.

Omtanke, livförsäkring och reklam. Alla dessa tre ord ryms i en enda produkt.
Visst är det, vid närmare eftertanke, en väldigt bra giveaway? 

Brandsäkerhet
Sortera

Din produkt är tillagd

×