Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Reseprodukter

15 produkter

Reseprodukter med tryck – vad är det?

Det vanligaste när vi tänker kategorin reseprodukter och marknadsföring är kanske några av följande: resväska med tryck, bagageband med tryck, bagagetag med tryck, necessär och tandborste med tryck. För vissa kanske det är solglasögon, högtalare och hörlurar som står högst upp på prioriteringslistan, eller kanske ett spel? Ja vi kan bistå med dessa produkter och alla i god kvalitet med en snygg layout i fråga om tryck eller gravering. Vad det än är som hamnar högst upp eller längst ned på packlistan så finns det en enorm kapacitet att sprida sitt varumärke när det kommer till att branda saker och ge bort som en företagsgåva, reklamgåva eller som kampanjmaterial när det kommer till de prylar vi tror att mottagaren kommer att ta med sig under en resa, i affärs- eller semestersammanhang, dvs. det som vi valt att kalla reseprodukter.
Oftast när man tänker reklamsammanhang så ingår tänket kring ifall produkten kommer att användas över huvud taget eller förpassas ner i en byrålåda eller ännu värre en papperskorg. Vidare går tankarna till om produkten går i linje med företaget, vilka mönster och färger som kan komma att passa företagets logga eller eventuella slogan i en kampanj. Hur budskapet kommer att spridas. Under kategorin reseprodukter går vi ett steg längre när det kommer till spridning. Vi vill att ni, utifrån era behov och målgrupper, ska få tag i en produkt vilken kommer att applicera på er målgrupp samt vara en produkt som har stor chans att bli ett självklart måste i allt ifrån bussresan till solstolen på Franska Rivieran. Det vill säga en företagsgåva i form av en märkt reseprodukt som kommer föra ert budskap till alla världens hörn och vrår i alla olika sammanhang.
Vi på produktsajten har stor erfarenhet när det kommer till att tänka kreativt kring vad, eller vilka produkter som kan vara lämpliga att låta märka och använda som företagsgåva just i detta avseende. På sidan visas ett litet urval av vad vi har att erbjuda. Ni är varmt välkomna att höra av er till oss så bistår vi er gärna med kreativa idéer kring de bästa reseprodukterna för ert specifika ändamål när det gäller att ta fram en bra företagspresent i kombination av säkert, snyggt, användbart, och så klart tydlig eller diskret reklamspridning. Allt utifrån ändamål och behov. 

Reseprodukter
Sortera

Din produkt är tillagd

×