Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Hygienprodukter

9 produkter

Hygienprodukter med tryck

Ingenting är väl så uppskattat som att få som hygienprodukter? Förbrukningsvaror går alltid åt, det är väl just därför som exempelvis den oöppnade schampoflaskan på hotellrummet ofta får följa med i resväskan hem, inte att förringa så även tvålen, rakhyveln, tandborsten och kanske i vissa fall även duschmössan. Listan kan göras lång. Och sett från den ljusa sidan så är väl det egentligen bara bra för det indikerar att vi håller oss med en god fräschör. Dessutom är små flaskor ypperliga när det kommer till utrymme. En liten flaska handsprit och ett par våtservetter samt några plåster ryms lätt i handväskan. Ett litet set med schampo, balsam, tvål, tandborste och tandkräm tar upp minimal packplats i ryggsäcken när det är dags för att ta sig till gymmet, weekendresan eller campingen.
Med detta vill vi säga att hygienprodukter är otroligt bra produkter att låta märka upp antingen med ett företags logga eller kanske med en väl vald slogan och använda exempelvis internt under stora konvent eller konferenser. Det är produkter som givaren vill ska hamna i packningen eller i fickan, en form utav ”laglig stöld”. För i och med det, själva ”stölden” vet man att produkten inklusive företagets logga kommer att spridas och exponeras utanför sitt givna sammanhang. Eftersom hygienprodukter kan vara allt ifrån små till stora så lämpar de sig väldigt bra även för externa marknadsföringssyften och uppskattas väldigt väl utav mottagaren. Det är produkter vi väljer att använda direkt eller att sparas till senare tillfällen. Oavsett när de kommer till användning, om det är förr eller senare så kommer märkningen av hygienprodukten att falla i ägarens, och förhoppningsvis även andras blick.
Om ni känner att hygienprodukter skulle kunna vara någonting som kan komma ert företag till godo så står vi mer än gärna till tjänst i allt ifrån att plocka fram förslag till design och märkning. Vi har ett större utbud än vad sidan visar så även om ni inte hittar just precis det ni förväntade er så är det stor sannolikhet att vi kan bistå. Kontakta oss gärna för mer information antingen via mail eller telefon. 

Hygienprodukter

Din produkt är tillagd

×