Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Golfresan

7 produkter

Köp golfbollar och andra golfprodukter med tryck till golfresan.

Golf handlar inte bara om en klubba och några bollar, nej det är mer eller mindre en liten vetenskap innan man greppar allt som är av värde för en lyckad golfresa.

Det centrala för den entusiastiske golfresenären är förstås att vädret tillåter spel men framför allt att det är bra banor som ska förgylla stor del av semestern.
Om dessutom golfbanan ligger i anslutning till bad och sol så kan upplevelsen i princip bli fulländad.
Golfare har en rad saker som behövs för att ta sig runt banan.
Klubbor och bollar står i centrum för att kunna spela bra, klubborna är ofta personliga och det är inte så lätt att ge bort dessa. Dessutom kostar de ofta mer än vad som är tillåtet att ge bort.
Däremot att ge bort till exempel golfbollar med tryck är ett effektivt sätt att sprida sitt budskap. Golfare använder bollar oavsett tryck eller inte. Om ni dessutom har valt bra bollar att ge bort gör ni golfaren lycklig.
Förutom klubbar och golfbollar så har golfaren med sig greenlagare och peggar. Detta är precis som golfbollar med tryck jättebra giveaways.
Många golfare har två handdukar med sig ut på banan, den ena för att torka av klubborna med den andra för att badda sig med då värmen blir för påfrestande. Golfhanddukar med brodyr kan bli riktigt stiliga och roliga att ge bort.
När vi kommer till golfhandske med tryck, så bör vi tänka två handskar. En handske för allväder och en för soliga dagar, den senare i skinn.
Vi hoppas att ni tar kontakt med oss så att vi kan hjälpa er att ta fram de rätta golfprodukterna med tryck till era kunder eller som en sommarpresent till er personal. Vi har mycket erfarenhet av detta och delar mer än gärna med oss av den.
 

Golfresan
Sortera

Hos oss hittar du allt och lite till som du behöver till golfresan. Golfbollar med tryck eller kanske pegar med tryck. Oavsett produkt så har vi allt.

Din produkt är tillagd

×