Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Första hjälpen-kit

6 produkter

Köp första hjälpen kit med tryck.

Första hjälpen har sin bokstavskombination. Jag tror att många tror att ABC står för andning, blödning och chock. Kanske har det varit så men om nu vi har förstått det hela rätt så står A för att man ska kontrollera andningsvägarna och se till att stabilisera halsryggen, inget får störa patientens luftvägar. B tro vi står för att man ska kontrollera att patienten kan andas tillfredsställande och C står för att man kontrollerar cirkulationen och blödningar både yttre och inre, samt ha kontroll på pulsen. Sen finns det fler bokstäver som bestämmer hur bla. ambulanspersonal ska agera.

Detta är dock inte vårt område men vi säljer första hjälpen kit med tryck. Produkter som kan hjälpa till vid lindrigare skador. Att köpa första hjälpen produkter med tryck från oss innebär troligen inte att man räddar liv men det kan stoppa blödningar och rengöra sår som i sig innebär en lindring. Det är självklart så, att man när olyckan är framme, bör man tillkalla kunnig personal. Men om man är långt från hjälpen är det bra att ha första hjälpen produkter med tryck som tillfälligt kan vara till hjälp. Kanske någon har skurit sig illa och behöver ett förband. Andra produkter inom detta område är enkla saker som plåster och servetter som rengör sår. Att investera i första hjälpen produkter med tryck innebär att ni kan ge bort en riktigt bra produkt som är praktisk och som, när olyckan är framme, kommer att komma till glädje. Vi har många kit innehållande massor av olika saker.
Nästan alla produkter går att märka upp och därför blir det en bra och positiv marknadsföring. Vi hoppas att vi kan få visa er några av de produkter vi tagit fram till olika företag. Kontakt oss så hjälper vi er i djungeln av alla dessa produkter. Välkommen!
 

Första hjälpen-kit
Sortera

Köp första hjälpen produkter med tryck. Första hjälpen produkter med tryck kanske inte räddar liv men kan lindra när olyckan är framme. Kontakta oss idag. 

Din produkt är tillagd

×