Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Skor, tofflor & strumpor

Köp skor & tofflor med tryck & reklamstrumpor från oss.

Fötterna är den kroppsdelen vi vilar oss mest på om dagarna. Det är viktigt att vi tar hand om våra fötter och hittar bra skor och strumpor. Ortopeder pratar ofta om fotriktiga skor men vi, Produktsajten, kommer inte ge oss in på det ortopediska området, där är vår kunskap begränsad. Däremot vill vi kunna erbjuda er skor som kan användas dels på arbetet men framför allt på fritiden. Vi vill också kunna erbjuda er strumpor av god kvalitét. Vi kan ta fram arbetsskor med skyddsfunktion, läs mer om det under rubriken arbetskläder.

Duntofflor med tryck

Duntofflor är en mycket uppskattad julklapp och den som får den upplever ofta en omtanke och har garanterat glädje av den när vinterkylan tränger på. En kall vinterkväll framför brasan, en god bok då är tofflorna pricken över i:et.

Spatofflor med tryck

Spatofflorna blir också alltmer populära i takt med att vi mer och mer går på spaanläggningar. Det kanske är så att ni har ett event eller en konferens och kombinerar detta med att gå på spa. Då är spatofflorna den perfekta presenten. Till er som driver spaanläggningar eller hotell, kan vi ta fram profilerade spatofflor direkt från fabrik vilket ger en stark impact för ert budskap. Vi har bland annat tagit fram sådana till Grand Hotel.

Strumpor med tryck - Reklamstrumpor

I och med att så många tränar är behovet av strumpor stort och att ge sin personal strumpor med invävd logo blir troligtvis en positiv present. Det är inte bara det att användaren blir glad utan ert varumärke kommer synas på fler gym i omgivningen.

Flip-flops med tryck

En annan toffla som är populär är den klassiska flip-flop tofflan. Den har sitt ursprung från stringsandalen från Egypten. Det finns väggmålningar från 4000 år före vår tidräkning som beskriver dessa sandaler. Det äldsta paret som finns bevarat är från 1500 före vår tidräkning och är gjord av papyrus och palmblad. Med andra ord man kan verkligen kalla dessa för en klassiker. Idag är flip-flop oftast tillverkade av plast och vi kan ta fram flip-flop med stansad undersida. Då stansas er logo eller ert budskap in på sulan så fotavtrycken i sanden resulterar i att er logo syns. Tänk er hela ert arbetsteam på en strand med dessa sandaler på. Stranden förvandlas helt enkelt till en stor reklamplats för just ert företag. En kul produkt för konferensresan som också kan användas av alla resten av sommaren.

Kontakta oss gärna för mer information och vägledning inom detta område.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.


Köp strumpor med logo från oss. Reklamstrumpor är enkelt att ge bort. Många gillar att få reklamstrumpor som de kan träna i. Det finns även vanliga.

Din produkt är tillagd

×