Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Restaurangkläder med tryck

4 produkter

Restaurangkläder med tryck

Tänk vad skönt det är att bara sätta sig till bords på någon mysig restaurang där stämningen är fin, inredningen vacker och maten fantastisk. Det är för många en höjdpunkt och det gäller att alla detaljer finns på plats om det ska bli en fulländad upplevelse. Det är klart att det viktigaste är att maten smakar bra och att bemötandet är vänligt, men det är inte helt oviktigt vad personalen bär och att allt känns helt och rent.

Livsmedelssäkra restaurangkläder

Eftersom restaurangerna hanterar livsmedel kräver vi matgäster att hygienen är fulländad, detta gäller i första hand för de som jobbar inne i köket. Vi kan ur vårt sortiment till exempel erbjuda kockmössor och förkläden. Serveringspersonalen kommer inte i kontakt med maten på samma sätt men måste också hålla sig till hygieniska faktorer, vilket också de allra flesta gör.

Professionella restaurangkläder

Även om man är ren kan synintrycket bli något helt annat om inte klädseln är genomtänkt. Restaurangkläder med tryck som är välvårdade ger ett professionellt intryck. Det finns många varianter av restaurangkläder med tryck eller brodyr. Skjorta eller blus är kanske det vanligaste plagget och att välja mellan vita och färgade skjortor kan ge helt olika image. De klassiska restaurangerna har ibland också serveringsjackor och de är allt som oftast vita. På lite mer trendiga ställen som inriktar sig mot ungdomar är de svarta skjortorna vanligast.

Restaurangkläder med tryck för uteserveringar och andra lite mer lättsamma tillställningar som after ski eller after beach kräver inte alls samma nivå. Vid dessa tillfällen är det mer vanligt att använda t-shirt eller pikétröja. På pubar är det t-shirts eller pikéer som gäller, du kan med stor fördel trycka stora ryggtryck på en t-shirt som på så sätt ger det en bra reklamplats för din marknadsföring.

Restaurangkläder med tryck ger inte bara ett trevligt synintryck. Det fyller även funktionen att du som gäst kan identifiera personalen. Kontakta oss för mer vägledning inom detta område.

Sortera
Bröstförkläde

Bröstförkläde

Finns i flera utföranden
69,00 kr
Förkläde Bandera

Förkläde Bandera

Finns i flera utföranden
139,00 kr
Kockförkläde

Kockförkläde

Finns i flera utföranden
68,00 kr
Kockmössa Philip

Kockmössa Philip

Finns i flera utföranden
139,00 kr

Vi säljer Restaurangkläder med tryck. Vårt sortiment är stort och du kommer garanterat att hitta de kläder du behöver trycka upp till er restaurang.

Din produkt är tillagd

×