Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Barnkläder

3 produkter

Barnkläder med tryck

Barnkläder med tryck är inte det vanligaste området i vår bransch, snarare tvärtom så är det inte så många som satsar på detta. Känns egentligen lite synd för gulligare reklambärare får man nog leta efter. Men å andra sidan kanske man inte vill att barnen ska vara reklambärare åt vad som helst. Klart det är viktigt att det är något positivt som trycks på dessa kläder.

Det är mest inom föreningslivet som vi tar fram barnkläder och mjukisar med tryck eller brodyr. Vi har ett stort utbud av just detta när det gäller barnstorlekar.

Skol och lagtröjor

Ni som vi har säkert erfarenhet av hur viktig skoltröjan eller lagtröjan är för de små, vi tycker därför att man bör satsa på kläder som förstärker teamkänslan för barnen oavsett vilket sammanhang de än befinner sig i. För de allra minsta finns också reflexvästar som inte bara skyddar barnen utan det skapar också en känsla av team och tillhörighet. Det blir allt vanligare att förskolor och lågstadieskolan investerar i reflexvästar med tryck.

Vi har många olika märken av barnkläder med tryck men vi rekommenderar varmt de barnkläder som går under varumärket Earth Positive, även om de ibland är lite dyrare. Denna märkning borgar för att man har tagit miljöhänsyn vid produktion och förädling. Det borgar också för att barnarbete inte förekommer. Vi vill gärna vara med och ge er bra alternativ inom området barnkläder med tryck. Det går att hitta mycket skrivet om Earth Positive, kika gärna på grossistens hemsida, www.dynamics.se, där finns mycket bra info om all hänsyn som tas.

Ni kan förstås också låta kreativiteten flöda och låta barnen göra sina egna tryck med potatisar eller annan teknik. Det är ett uppskattat inslag såväl i skolan som på till exempel kollon. Om ni väljer detta kan vi leverera tröjorna till er som de är, otryckta.

Vi vill hitta bra barnkläder med tryck eller utan tryck till dig och ditt företag alternativt förening, så kontakta oss gärna.
 

Barnkläder
Sortera
Sweatshirt cardigan barn

Sweatshirt cardigan barn

Finns i flera utföranden
239,00 kr
Kings Junior t-shirt

Kings Junior t-shirt

Finns i flera utföranden
44,00 kr
Reflexväst barn

Reflexväst barn

Finns i flera utföranden
28,00 kr

På Produktsajten hittar du bra barnkläder med tryck. Barnkläder med tryck är ett klokt val att marknadsföra sig med.

Din produkt är tillagd

×