Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Arbetskläder

14 produkter

Arbetskläder med tryck

Uniformer är plagg som faller under begreppet arbetskläder. Dessa fyller ofta praktiska funktioner men framförallt ska de inför allmänheten kunna visa identitet.

Det finns fler syften till att använda sig av arbetskläder. Inom vård och omsorg är det förstås i första hand för att säkerställa en säker hygien. Landsting och andra vårdinrättningar köper in sina kläder direkt från experter på området. Det är klart vi kan få fram dessa kläder men vår rekommendation är att vända sig till expertisen. Däremot kan vi med fördel hjälpa er med arbetskläder inom bygg och entreprenad. Där används kläder för att i första hand skydda den som arbetar från onödiga risker som kan undvikas av bra skyddskläder. Det kan vara inlagda knäskydd i ett par byxor som lindrar påfrestningar för knän. Det kan också vara skor som klarar hårda stötar och i och med det blir ett bra skydd för fötterna.

Vi som säljer arbetskläder bör vara mycket noggranna med vilka produkter vi marknadsför. Vi har därför valt att bara arbeta med väletablerade märken där kvaliteten är testad och säkerställd.

Du som är i behov av den här typen av arbetskläder har samtidigt stor möjlighet att marknadsföra ditt företag. Kläderna är unika reklambärare och med rätt profilering, på rätt plagg och i rätt sammanhang har de mycket stor genomslagskraft.

Vi säljer också en hel del kläder till restauranger, främst till serveringspersonalen som har behov av praktiska kläder men som också på ett tydligt sätt identifierar.

Arbetskläder och profilkläder är mycket närbesläktade med varandra. Definitionen för arbetskläder är förstås att kläderna är avsedda för att fylla en skyddande funktion i det dagliga arbetet. Där skiljer sig profilkläderna eftersom de sällan har syftet att skydda. Profilkläderna fyller funktionen att vara en identifierare och ett marknadsföringsinstrument.

Vi har många fler produkter än de som visas nedan, kontakta oss så hjälper vi gärna dig att hitta det som passar just ditt företag.

Sortera

Välkommen till Produktsajten. Vi kan hjälpa dig att välja rätta arbetskläder med tryck som vi märker upp med din logo eller ditt budskap.

Din produkt är tillagd

×