Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Tuggummi & minttabletter

4 produkter

Tuggummi och Minttabletter med tryck

Tuggummit kommer från USA och producerades redan i början på 1900. Och det ser ut som det är en produkt som har kommit för att stanna. Det är inte jättevanligt med tuggummi med tryck men det har förekommit de senaste åren.

Koffein tuggummi med tryck

Den senaste varianten som kom var energituggummi med tryck. Vi har inte märkt att detta har lett till någon jätteökning så fortfarande är det de mer traditionella produkterna som dominerar inom reklamgodis.

Mintpastiller med tryck

Mer traditionellt och desto mer populärt är det att ta fram mintpastiller i alla möjliga förpackningar. Det vi kallar för mintcard med tryck har blivit en klassiker. Liknar visitkortet i storlek och är rimligt tunns för att vara enkel att ta med.

Efter mintcard kom click-clack burkarna, de runda små burkarna med tryck som har ett lock som går att öppna och försluta genom att man trycker på burkens kant respektive topp beroende på om man vill öppna eller försluta burken.

Dessa små burkar blev mycket populära och är fortfarande. Dom har ett långt liv eftersom många använder dem att lägga småsaker i med andra ord en riktigt bra investering då livscykeln är lång. Det är idag inte så många, tror vi som inte sett en click-clack burk.

Efter click-clack kom det en kopia på den klassiska gamla tablettasken i metall, tankarn för oss tillbaka till en av de ursprungliga Läkerol askarna. Denna har har också blivit populär och har precis som click-clack ett långt liv eftersom de används för andra saker när tabletterna är slut.

Nu har det kommit en ny trend, det är cylinderformade förpackningar som ser ut som cerat. I dessa kan du få minttabletter. Alla dessa förpackningar går bra att märka upp med logo eller budskap.

Vi hjälper gärna till med era val av minttabletter eller era tuggummin i smarta förpackningar och med snygga tryck.
 

Sortera

Din produkt är tillagd

×