Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Tablettaskar

5 produkter

Tablettaskar med tryck är omåttligt populärt i de flesta marknadsföringssammanhangen.

Det som först och främst gör denna artikel så perfekt för reklam är den underbara tryckytan, helt slät, ganska stor, kan tryckas på alla sidor och sist med inte minst, det är lätt att trycka på papper. Alla andra underlag man trycker på gör att färger avviker mer eller mindre. Ibland nästan ingenting och det beror på de skickliga tryckarna som lärt sig hur de ska kompensera så att trycket kommer så nära färgkoderna som möjligt.
Ja lite om detta men nu tillbaka till tablettaskarna. Som sagt det är lätt att trycka på askarna, och ni kan också välja ett tryck som är all-over på hela asken. Det som dock måste vara med är varudeklarationen.
Tablettaskar med tryck – känns en aning anrikt, men hur lång tradition har den?

Det sägs att de första tablettaskarna för barn lanserades 1932 och då kostade dom 5 öre styck. Tablettasken som redan fanns sedan några år, var Läkerol som importerades från Tyskland.

Med andra ord tablettaskarna har en lång historia och det finns inga tecken på att de kommer att försvinna, tvärtom så är de fortfarande mycket populära.
Även tablettaskar med tryck är vanliga och vi rekommenderar er varmt att satsa på tablettaskar med tryck i er kommunikation.
Att det smakar gott om innehållet är förstås viktigt, det finns många olika smaker, era val av smak bör vara i linje med den målgrupp ni vill möte.
Det är inte helt lätt att säga att unga gillar frukt och äldre gillar mint. Att män gillar lakrits och kvinnor något annat. Vi är dock säkra på att det finns studier på hur vi väljer våra sötsaker. Och visst är det en fördel om vi träffar helt rätt med de produkter vi väljer.

Hör av er om ni behöver råd angående tablettaskar.
 

Sortera

Din produkt är tillagd

×