Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Reklamklubbor

4 produkter

Klubbor med tryck – Reklamklubbor

I Norge heter klubba ”kjärlighet på pinna” numera i vardagligt tal bara kjärlighet.

Det är spännande med ord och vart de kommer ifrån. Om man ska vända sig till den norska marknaden är det förstås tacksamt att kommunicera med godisklubbor eftersom själva namnet är så underbart.
Det går ju däremot inte att direktanvända detta i Sverige, de flesta skulle bara undra vad man menade.
Nej hos oss får man hitta andra kreativa lösningar när man tar fram budskapen på klubborna.

Vi har tidigare, till en kund, tagit fram en klubba som hon kallade kundklubba, och spelade på sin kundklubb som hon hade skapat. Den idén fungerade utmärkt.

Godisklubban är ett roligt val av reklamgodis och dessutom inte helt vanlig.

Man kan spela på klubbar, klubb, klubbor av alla de slag, finns en del inom idrotten.

En fördel med klubban är också att den räcker ett tag, budskapet hinner sjunka in i mottagarens medvetande, i alla fall så pass länge som det tar att äta upp den.

Vi säljer även platta klubbor som är perfekt när man ska addera godis i direktreklam eller bara lägga med något när man skriver till kunder och leverantörer.

Vi använder oss bara av grossister som är väletablerade inom godis, detta för att kunna ge garantier på att godiset innehåller det som står i varudeklarationen. Vi tar detta på största allvar och säkerställer så långt det går så att alla allergiker kan känna sig trygga.
Om du är mycket allvarligt allergisk rekommenderar vi dig att låta bli att äta reklamgodis från alla sortiment eftersom detta inte är kärnverksamheten. Vi står och faller med att våra grossister tar ansvar. Vi har inget skäl att tro att de inte gör det men det är utanför vår kontroll.
Kontakta oss gärna så hjälper vi er med vägledning.
 

Sortera

Din produkt är tillagd

×