Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Påskgodis

20 produkter

Ge bort ett påskägg till din personal och till dina kunder. Påskgodis med tryck. 

Påsken burkar vara ett vårtecken så vi får hoppas det är det även i år. Varför vi firar påsk känner förstås de allra flesta till. Att det är en religiös tradition som under åren har utvecklats till vad det är idag.

Påsken är numera ofta en glädjens högtid även om den inom kristendomen står för Jesus lidande, död och uppståndelse. Påsken fylls också med de vackra påskliljorna, vårlökarna (om påsk infaller i april) och de så ofta fint dekorerade påskrisen med färgglada fjädrar, målade ägg och kycklingar.

Påskägg med tryck

Barnen älskar förstås påsken kanske till stor del för att påskäggen delas ut med godis och annat däri. Kanske också för att det redan på dagis och lågstadiet är fullt av aktiviteter med att göra påskris, måla påskägg eller hitta kreativa dekorationer till påskkärringarna. Det kanske allra roligast för de små är att klä ut sig till just påskkärringar, påskharar eller kycklingar och bege sig till grannarna med hemmagjorda påskkort som snabbt kan förvandlas till massor av godis. Ja vi alla vuxna har säkert på ett eller annat vis barndomsminnen som innehåller delar av det som är skrivet.

Påskkorg eller påsksäck

Ofta är det så att det lilla är det stora och att ge sin personal eller sina kunder påskägg är ett mycket enkelt sätt att sprida glädje och visa uppskattning. I vårt utbud finner ni alla sorters påskägg, det finns stora och det finns små, i olika material och med olika motiv. Om man vill förnya sig lite kan man även välja påskstrutar eller påskburkar. Ni kan också på ett enkelt sätt ge en avdelning eller kanske er lagerpersonal en påsksäck eller en påskkorg som kan komma till glädje dagarna innan påskledigheten.

Det finns också möjlighet till att skapa er egen påskhälsning att skicka med påskgodiset. Vi trycker gärna upp kort till er med en liten påskhälsning som vi fäster på äggen eller lägger i korgarna.

Påskpresenter

Hör av er till oss så skräddarsyr vi era påskpresenter till era kunder eller till er personal.

Sortera

Vi erbjuder dig all sorts påskgodis. Våra påskägg finns i många varianter. Påskägget är en uppskattad present av personal och kunder.

Din produkt är tillagd

×