Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Naturgodis & energibars

4 produkter

Naturgodis med tryck – ett bra alternativ.

Naturgodis eller natursnacks är en benämning för en kategori inom godis som har exempelvis nötter, bär eller frukter som bas. Variationen är bred, det kan vara allt ifrån yoghurtdoppade / chokladdragerade russin eller nötter, torkade aprikoser eller fikon, cashewnötter, salta jordnötter, dadlar, kanderad ingefära, kokosflingor, chilinötter, chips av potatis, rödbetor eller morötter, torkade bananer, mango eller exempelvis ananas.

Allt godis – oavsett om det är naturgodis eller inte är ett livsmedel som är framtaget för njutning snarare än för det eventuella näringsvärdet.

Uppfattningen att naturgodis är nyttigare än vanligt godis är inte helt korrekt, det beror på vad det är vi är ute efter. Det naturgodis som inte fått extra socker eller fett tillfört är helt klart nyttigare än traditionellt godis. Oftast så låter dock tillverkarna addera socker och fett vilket gör att natursnacks innehåller ungefär lika mycket socker eller fett som vanligt godis. Däremot innehåller natursnacks i regel färre färg-, smak- och E-ämnen.

En relativt ny kategori som har lanserat sig i naturgodisnischen är det godiset som tillverkas utan gelatin eller karminsyra(E 120); utan animaliska produkter. Det gelatin- och karminsyra fria godiset ser ut- och smakar som det traditionella godiset men innehåller inte några animaliska produkter.

Naturgodis ger snabb energi när blodsockret är lågt och även om, som nämnt ovan, naturgodis ur kalorisynpunkt inte skiljer sig nämnvärt från vanligt godis är det idag många som ändå väljer naturgodis just för att det i inte är en rakt igenom ren kemisk produkt och därför för många tillför en större tillfredsställelse.

Att använda naturgodis med tryck som giveaway passar alla som vill erbjuda mottagaren ett hälsosammare alternativ som enkelt och snabbt ger energi. Naturgodis med tryck kan med fördel användas på exempelvis mässor och events, antigen som snacks i montern eller varför inte som tillbehör i en goodie bag? Det är även ett bra alternativ för de som önskar något nyttigare till fikat på kontoret.

I takt med att dagens samhälle blir allt mer hälsomedvetet blir också naturgodis med tryck allt vanligare bland företagen. Vi tycker det är ett mycket bra alternativ till det klassiska reklamgodiset och rekommenderar därför gärna vårt utbud av naturgodis med tryck till alla som vill ge bort något ätbart.

I vårt sortiment av naturgodis med tryck hittar du bland annat uppiggande energy bars, lättsaltade eller naturella nötblandningar, torkad frukt och Sun Maid russin.
 

Din produkt är tillagd

×