Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Kolor & karameller

15 produkter

Kolor och karameller med tryck.

Ordet karamell kom från det franska ordet ”caramel” och det definieras som en sötsak som är gjord på smält socker. Dom är hårda och krispiga. Man ska inte tugga på dem man ska suga. Så står det om man slår upp ordet karamell.

Kolor med tryck 

Om man kikar på kola är det tvärtom, de är mjukare och har en seg konsistens.
Kolan indelas i tre olika områden, gräddkola, smörkola och fruktkola. Man hör vad de olika kolorna är tillverkade av.

Karameller och Kola med tryck är omåttligt populärt reklamgodis och absolut utan tvekan det vanligaste. Vad vore en mässa eller en reception utan karameller och kola med tryck. Nja kanske helt ok, men något skulle i alla fall fattas.
Om ni vill ta fram karameller eller kolor med tryck så finns det många smaker. Det går att mixa olika sorter men det finns begränsningar. När du beställer karameller med tryck är vanligtvis 25 kg ett minimum. Du har då samma tryck på alla papper. Däremot brukar det gå att välja två sorter alltså 10 kg av en och 15 kg av en annans sort.

Karameller med tryck

Karameller med tryck har länge varit det mest sålda reklamgodiset och kanske är det svårt att tröttna eftersom smakerna hela tiden utvecklas och blir fler. Det blir aldrig tråkigt med karameller med tryck.
Eftersom det är papper på dem är det också enkelt att distribuera ut dem på olika platser på kontoret eller på olika platser i er monter. Det är lätt för kunden eller besökaren att ta några stycken eftersom de med lätthet kan lägga dem i fickan.
Vår rekommendation är att låt alla ta så mycket som möjligt, då kommer upplevelsen av ert varumärke leva kvar under lång tid.

Vi hjälper er gärna med olika varianter och skickar förstås smakprov till er innan ni lägger order.
 

Sortera

Din produkt är tillagd

×