Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Godisförpackningar

24 produkter

Godisförpackningar med tryck

Det är ju en klassiker att det är inslagningen som gör presenten.
En sanning med modifikation. Visst är innehållet viktigt, speciellt om du ska ge bort godis, det måste helt enkelt smaka bra för att fungera.

Hur som helst så är förstås förpackningen viktig. Tänk er att ge bort påskägg utan själva ägget, inte helt enkelt. Eller att ge bort chokladpralinerna till jul utan att de ligger i en fin ask. Ja det går ju förstås men det blir en helt annan sak och det stora tydliga budskapet uteblir.

Vi har många varianter på förpackningar till godis. Lite beroende på vad du avser göra och vad du vill uppnå kan du välja olika varianter. En mycket vanlig förpackning vilken du kan fylla med vilket godis du vill är den så kallade godisautomaten. Den är mycket populär som present till en grupp människor, alltså om den ska stå i en reception, i en atelje eller den kanske är avsedd för personalen på lagret. Det man bör tänka på om man använder denna förpackning som många tar ur, är att det är mest hygieniskt att då välja godis med papper på.

Det finns också så kallade plockburkar som fungerar i princip på samma sätt som godisautomaten.

Om du ska ge bort godis till en person finns det andra små förpackningar som passar bra, tex plastförpackningar eller konservburkar.

När du väljer förpackning av godis bör du tänka på hur den kommer användas men också hur tryckytan ser ut på de olika varianterna.

Godisautomaten är en av de största förpackningen vi har därför kan vi trycka relativt stort på den. Men även på de lite mindre förpackningarna blir trycket tydligt även fast det inte blir så stort.

Vi hjälper er gärna i val av förpackning och tryck. Välkomna att höra av er.
 

Sortera

Din produkt är tillagd

×