Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Gelégodis

4 produkter

 Gelégodisar med tryck.

Det sägs att svenskarna är det folkslag som äter mest smågodis i hela världen. I Sverige äter vi 18 kg smågodis per person och år.
Andra länder som också äter mycket smågodis är Finland och Norge. I Danmark däremot är det inte alls lika populärt. Man kan undra varför men det går vi inte in på just nu
I Sverige har det sålts smågodis i kiosker sedan lång tid tillbaka. Det blev mer och mer populärt sedan 30-talet men det var först på 80-talet man började sälja smågodiset som plockgodis och det var först då det kom in i dagligvaruhandeln.
Det var tre finska studenter vid Handelshögskolan i Stockholm som kom på lösningen med hur plockgodis kunde hanteras med hänsyn tagna till de hygieniska kraven som ställdes för att det skulle kunna säljas som plockgodis.

Med tanke på hur mycket smågodis vi äter kan man nog dra slutsatsen att det i Sverige finns det ett naturligt intresse för smågodis och därför bör gelégodiset med tryck vara en framgångsrik satsning.
Vi vet att tablettaskar med frukttuggisar fungerar jättebra som reklamgodis men vi har inte lika mycket erfarenhet av gelegodis men ser inte någon anledning att tro annat än att det skulle vara en smart investering.
Vi ser dock en ökning av gelegodis med tryck så snart ska vi kunna utvärdera hur det fungerar i marknadsföringssyfte.
En helt ny produkt som just kommit heter Yeppos, det är en förpackning per vingum eller gelegodis. Tryckytan är perfekt och det är mycket hygieniskt eftersom alla godisbitar ligger i papper.

En annan fördel med att välja godis som giveaway är att det oftast är färgglatt och signalerar glädje och lättsamhet. Det är positivt för ditt varumärke.

Hör gärna av er till oss så hjälper vi till med val av produkt till er målgrupp.
 

Sortera

Din produkt är tillagd

×