Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Dryck

7 produkter

Profilera dig genom att använda dryck med tryck.

Dryck med eget tryck har växt sig allt starkare sen början av 2000-talet. Numera är det en självklarhet att överväga om vi ska investera i detta. Många företag har alltid dryck med tryck på kontoret. Så fort det är möte så kommer de upp på bordet, både som en törstsläckare och som en utmärkt profilprodukt.

Vatten med tryck

Först ut på plan var förstås vatten, både stilla vatten och kolsyrat vatten. Numera kan du välja annan dryck. Du kan tex till julen välja att ta fram julmust med eget tryck, inte helt fel på företagets julfest eller julgransplundring. Du kan vidare göra din egen läsk som kanske passar sig bättre frampå vårkanten då det är dags att svalka av sig i sommarsolen. Om du åker med din personal på något event till våren kan det vara en trevlig produkt att ta fram under pauserna.

Sportdryck med tryck

Ytterligare ett område är att du numera kan ta fram sportdryck med egen etikett, det är perfekt för sommarkampanjer som innehåller fysisk aktivitet.

Dryck med egen etikett

Tex. mässor är tillfällen då dryck med egen etikett passar mycket bra, en positiv sak att få när man besöker en monter. Det är ofta dålig luft i mässhallarna och törsten är stor. Att råda bot på det med profilerat vatten är smart.
Numera kan du ha mycket reklamplats på flaskan, du kan trycka upp en liten tidning som är fäst på flaskan. Där kan du med fördel få ner din kommunikation och det budskap som du vill ska nå din målgrupp.

Det är inte bara läsk, vatten, must och energidryck som kan profileras.

Kaffe eller te med tryck

Du kan också profilera ditt kaffe eller te, det är uppskattade presenter oavsett om det är som giveaway, sommarpresent eller julklapp.

Vi vill rekommendera dryck som en positiv produkt under många omständigheter. Vi resonerar gärna tillsammans med er så att vi kan hitta rätt produkt för er målgrupp och för ert tillfälle.
 

Din produkt är tillagd

×