Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Choklad

30 produkter

Choklad med tryck – det goda reklamgodiset.

Reklamgodis kan bestå av massor olika saker – en av de absolut godaste är choklad med tryck.

Förvisso finns det några som inte gillar choklad men de allra flesta tar med än gärna en bit när det serveras choklad med tryck på en mässa eller på en konferens. Det är också vanligt att det står en skål i företagens receptioner.

Chokladbitar med tryck

Många restauranger tar fram små chokladbitar med sitt eget tryck som de bjuder på till kaffet.

Vi kan göra olika typer av tryck, vi kan trycka direkt på chokladen, vi kan trycka på pappret runt chokladen. Vi kan också ta fram chokladkakor med tryck, men då sitter trycket på själva omslaget.

Chokladkalendrar med tryck

En helt annan teknik är att göra relief och skapa chokladpengar, de finns i olika valörer och är mycket populära vid t.ex. mässor och julgransplundringar.
I december månad kan du med fördel ta fram chokladkalendrar med tryck, en riktigt bra reklamprodukt som finns med som ett positivt inslag under hela december fram till julen. Den kan vi verkligen rekommendera.

Du behöver inte alltid ha tryck på din choklad för att uppnå ditt syfte. Ibland kan chokladen i sig ge en sådan positiv signal att mottagaren ändå kommer uppskatta att de fick den av just ditt företag, men då måste chokladen vara god, det är oklokt att snåla på kvaliteten på chokladen.

Chokladask med tryck

Många gånger är också choklad den perfekta sommarpresenten eller julklappen. Det är en uppskattad present och en ask med choklad är rimligt enkelt att distribuera ut till personal eller till kunder.
Om ni ska ge bort choklad som present finns det många väldigt goda sorter att välja på, vi har valt att arbeta med fler chokladgrossister både från Sverige, Danmark, Schweiz, Belgien mm.
Kontakt oss så vi kan rekommenderar er att välja rätt till er målgrupp.
 

Sortera
Chokladmedaljong

Chokladmedaljong

Finns i flera utföranden
0,00 kr
Chokladmynt

Chokladmynt

Finns i flera utföranden
0,00 kr
Julstrutar med tryffel 90-100 gram

Julstrutar med tryffel 90-100 gram

Finns i flera utföranden
45,00 kr
Mörkbrun lyxig chokladask med 81 st praliner

Mörkbrun lyxig chokladask med 81 st praliner

Finns i flera utföranden
519,00 kr

Din produkt är tillagd

×