Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Väskparaply med tryck

1 produkt

Köp väskparaply med tryck.

Väskparaplyer har en sak gemensamt: de ska kunna rymmas i din väska. Förlåt, de har två saker gemensamt: att hålla dig torr om det regnar. Åh just ja! Ytterligare en gemensam nämnare, vilken är frivillig men otroligt bra om du vill sprida ett budskap som exempelvis ditt företagsnamn, logga eller en slogan: de går att låta göra ett tryck. Så med ett väskparaply med tryck får du 3 i 1; någonting som håller dig torr när det regnar och som samtidigt synliggör ditt varumärke och när solen tittar fram kan det lätt stoppas undan i till exempel din väska, portfölj eller ryggsäck.

Att använda ett väskparaply med tryck som en giveaway är ett otroligt strategiskt drag. Vem önskar inte att den hade någonting att fälla upp vid plötsligt väderomslag? Att det är litet gör att det är lätt att ta med och hantera oavsett vad som komma skall under dagen. Inte heller tar dem stor plats att förvara vare sig det är på kontoret eller om dem ska delas ut i samband med ett event eller annan tillställning. Om det börjar regna under en utomhustillställning och det finns paraplyer att tillhandahålla gästerna så kommer kvällen att kunna fortlöpa smidigare. Gästerna kommer med stor sannolikhet bli mindre blöta och du får se "ditt varumärke i var och varannans hand". Kanske även om solen senasre tittar fram och det även finns ett tryck på paraplyfodralet?

Vi på produktsajten vet att olika företags image och logotyp är viktig vilket gör att vi med vår kunskap samt breda utbud utav väskparaplyer i olika utföranden tillsammans med dig kan arbeta fram det väskparaply med tryck som skulle kunna gynna dig, dina medarbetare, företaget och din målgrupp/målgrupper på bästa sätt.

Ta kontakt med oss på produktsajten så gör vi jobbet att bana vägen genom paraplydjungelns värld för att i slutet av vår resa låta dig vandra den enkla och torrskodda vägen till ditt unika väskparaply med tryck.

Väskparaply med tryck
Sortera
Kompaktparaply med tryck

Kompaktparaply med tryck

Finns i flera utföranden
54,00 kr

Köp väskparaply med tryck hos oss på produktsajten. Vi hjälper dig hitta ditt väskparaply med tryck som garanterat ger dig en perfekt reklamprodukt.

Din produkt är tillagd

×