Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Parasoll med tryck

1 produkt

Gör ditt egna parasoll med tryck.

På latin betyder parare, avvärja och sole betyder sol.
Det är därifrån vi har tagit vårt ord parasoll, rätt logist, eller hur.
Användningen av parasoll talar för sig men under forntiden i Orienten var parasollet en värdighetssymbol. Det hölls främst över förnäma personer.

Under 1600-talet kom det ihopvikbara parasollet.

Parasollet är en produkt som kommit för att stanna, vi kommer alltid ha behov av att skydda oss mot solen.

Parasollet är en utmärkt reklambärare, vi ser det ofta utanför glassbaren, på uteserveringen eller på stranden. Oftast har ägaren av glassbaren eller restaurangen profilerat sina parasoll.

För er som skapar sommarevents för att lansera era produkter är parasollet med tryck genialiskt. Speciellt i vårt klimat, där det ena dagen gäller att skydda sig mot solen och den andra skydda sig mot regnet. Även om du inte är målgrupp för eventet och håller dig på lite avstånd kan du inte undvika att se dessa fantastiska reklambärare. Parasoll med tryck syns lång väg.

Det finns många varianter av parasoll med tryck, tex. så finns det en liten variant som du enkelt fäster på bordskanten. Den skuggar delar av bordet du önskar skugga, kanske ligger det känslig mat där som behöver vara i skuggan. Det här parasollet med tryck passar när du bjuder in dina kunder till en sommarlunch. Det passar också bra för privatpersoner med andra ord vi tror att ett parasoll med tryck även kan passa bra som en sommarpresent till personalen.

Vi har många kunder som säljer mat eller annat utomhus under sommartid, om man bedriver den typen av försäljning är ett parasoll med tryck ett absolut måste. Då ska det vara smidigt att ta med, alltså lagom stort.

Vi vill att ni väljer parasoll utifrån ert behov och vilken målgrupp ni vill möta. Hör gärna av er så hjälper vi till.

Sortera

Välkommen till Produktsajten. Här hittar du parasoll med tryck som är en praktisk produkt som passar bra för reklam. Vi rekommenderar parasoll med tyck.

Din produkt är tillagd

×