Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Klassiska paraplyer

12 produkter

Köp klassiska paraplyer med tryck.

Ordet paraply kommer från det franska språket. På franska heter paraply parapluie som betyder ”mot regn” med andra ord ett logiskt namn. Paraplyer har funnits sen forntiden i bland annat Egypten och Kina. På den tiden var det förstås bara högt uppsatta personer som hade dessa. Paraply började användas i Europa på 1500-talet. Och nu har nästan alla människor ett varsitt exemplar. Paraply med tryck är inte helt ovanligt att se när man är ute och går en regnig dag. Det är inte så konstigt att företag satsar på paraplyer med tryck. Tryckytan är perfekt och den visas i ögonhöjd. Dessutom är paraplyer med tryck en uppskattad present just därför att den är så otroligt användbara och den kommer verkligen till glädje. Det finns många varianter på paraplyer men stiligast är kanske det klassiska paraplyet med krycka. Dessa är inte så vanliga längre men det är klart att de utmärker sig i mängden av paraplyer. Vi rekommenderar varm att investera i paraplyer med tryck. Ställ gärna några vid utgången på jobbet så att din personal kan låna ett när regnet kommer. Du kan också ge bort paraplyer med tryck till din kund när hen lämnar kontoret. Ett annat användningsområde är när du tar din personal eller dina kunder på ett sommarevent. Den svenska våren och sommaren bjuder ju som bekant på otrevliga överraskningar ibland.
Om ni har gott om tid för er investering satsa gärna på ett paraply i egen design, det tar lite tid eftersom det görs direkt på fabrik, men det kan det verkligen vara värt. Det betyder inte att det blir dyrare än att göra ett tilltryck på ett befintligt paraply utan det är just leveranstiden som är den största skillnaden.

Vi hjälper dig i djungeln av paraplyer och kommer med förslag som vi tror kan passa just ert företag och er logo. Så till sist, investera i paraplyer med tryck, det kommer ge utväxling. Välkommen.

Klassiska paraplyer

Klassiska paraplyer med egen design. Paraplyer med egen design blir oftast riktigt snyggt, ert varumärke syns bra. Den som får det blir tacksam. Bra val!

Din produkt är tillagd

×