Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Golfparaply med tryck

4 produkter

Gör ditt egna golfparaply med tryck.

Det är en utmärkt produkt inom presentreklam.

Att använda golfparaply med tryck är att vara en levande reklamplats. Själva paraplyet är så pass stort att det verkligen kan hjälpa dig vid det värsta regnvädret. En populär produkt på golfbanan. För er som satsar på att profilerar er i golfsammanhang är ett golfparaply med tryck en självklarhet. Det är ju inte bara på golfbanan som detta kan komma till nytta. Det är förstås ett bra paraply oavsett vilka aktiviteter du sysslar med. Själva namnet golfparaply betyder ju inte att du nödvändigtvis måste spela golf. Vi är inte riktigt säkra på vart själva namnet kommer ifrån men det är i alla fall ett etablerat ord inom nischen. En annan stor fördel med golfparaply är att man kan vara två stycken som tar skydd samtidigt. Med andra ord ett smidigt paraply.

Om ni kommer upp i lite antal så gör man med fördel sitt alldeles egna paraply direkt på fabrik. Då blir det lite mer än ett golfparaply med tryck det blir ett egendesignat paraply. Det kostar inte mer att ta fram egen design däremot tar det sin lilla tid. Om man ska tänka ekonomiskt och ekologiskt ska man frakta hem dessa med båt i stället för med flyg. Man kan räkna med att det då tar 12-14 veckor från det att korrekturet är godkänt. När man köper golfparaply med tryck ska man absolut tänka till. Det är inte så bra att köpa de billigaste utan mycket bättre är att lägga på några kronor extra och satsa på ett paraply som har en stabil anordning. Hur många gånger har vi inte haft ett trasigt paraply i handen? Det är också ganska farligt om tyget släpper från metallställningen, man kan lätt göra illa sig om man har otur.

Vi vill gärna hjälpa er med ert paraply med tryck, eller ert egendesignade paraply. Kontakta oss för mer info.

 

Golfparaply med tryck
Sortera
Golfparaply i glasfiber med tryck

Golfparaply i glasfiber med tryck

Finns i flera utföranden
82,00 kr
Golfparaply med tryck

Golfparaply med tryck

Finns i flera utföranden
68,00 kr
Storm Paraply

Storm Paraply

Finns i flera utföranden
99,00 kr
Golfparaply med Plasthandtag

Golfparaply med Plasthandtag

Finns i flera utföranden
84,00 kr

Att använda golfparaply med tryck är att vara en levande reklamplats. Själva paraplyet är så pass stort att det verkligen kan hjälpa dig vid det värsta regnvädret. Hitta din favorit idag.

Din produkt är tillagd

×