Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Vinglas

15 produkter

Köp vinglas med tryck hos oss.

Jag skulle kunna skriva en hel uppsats om just vin. Vart kommer vinet ifrån och när kom det? Jo enligt wikipedia, som i och för sig är skapat av de som skriver där och därför måste vi reservera oss, har man hittat arkeologiska fynd ca 4000 f.Kr som tyder på att det framställt vin. Man tror att forntidsmänniskan plockade druvorna från den vilt växande Vitis Sylvestris. Det har troligtvis gått till så att man har bevarat druvorna i någon slags behållare, en eller fler druvor har gått sönder och efter ett tag har det skapats någon form av vin. Drycken har tydligen fallit dem i smaken kanske för att den har en lugnande eller snarare berusande effekt. Sen är det lite oklart när man övergick till att odla vindruvor för att producera vin, det äldsta tecknet på en vinodling har man hittat i Georgien. Vinodlingarna spreds sig sen till babylonierna och runt övriga medelhavsländer, bland annat till romare och greker.
Utan tvekan är nu vinet en av de mest populära dryckerna världen över och i mitten på 2000-talet såldes hela 26 miljarder vin, en svindlande siffra. För att uppnå den volymen krävdes det ca 8 miljoner hektar mark.
Ja som sagt man kan läsa och skriva mycket om vin men det vi säljer är vinglas med tryck. Alltså ett reklamglas som du kan använda när du bjuder dina kunder eller din personal på vin. Det vanligaste stället för vinglas med tryck är förstås barer och restauranger, framförallt barer. Glas är enkla att profiler och reklamen syns mycket bra samt att ditt varumärke kan upplevas tillsammans med en god doft och en god smak. Där möter du många av dina kunders sinnen vilket i sin tur leder till att de troligtvis kommer förknippa din logo med en positiv upplevelse. Vi rekommenderar både små och stora företag att investera i vinglas med tryck. Det kommer leda till att ert kontor kommer bli ytterligare profilerat.

Hoppas ni tar kontakt med oss så vi kan hitta rätt vinglas som passar just ert företag.
 

Sortera

Köp reklamglas hos oss. Ett vinglas med tryck är ett bra exempel på reklamglas. Vinglas med tryck kommer bli uppskattad produkt för dem som satsar på det.

Din produkt är tillagd

×