Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Plastglas & plastmuggar med tryck

11 produkter

Köp plastmuggar och plastglas med tryck från oss.

Alla har vi suttit på picknickfilten, njutit av det sköna sommarvädret och den goda maten och samtidigt smuttat på något läskande ur plastglaset. Det är klart att det oftast smakar bättre ur ett riktigt glas eller en riktig mugg men vid dessa tillfällen är det mycket praktiskt att använda plastglas med tryck och förstås gäller det även plastmuggar med tryck när det kommer till kaffet.
Men det finns många andra användningsområden och det kan ibland väljas av säkerhetsskäl. Om du till exempel besöker en festival eller går på en utomhuskonsert blir du troligen serverad med plastglas med tryck. Jo just för att undvika trasiga glas som folk kan göra sig illa på. Detta är förstås ett perfekt ställe att marknadsföra sig på. Detta gäller även event där många människor träffas. Plastglas med tryck blir allt vanligare. Vi vill också rekommendera dig att ta fram både plastglas och plastmuggar med tryck till ditt kontor. Det stärker din profilering och är en praktisk produkt att ta fram vid kundmöten och kundevent. Plastglas med tryck är en produkt som bara växer och växer.
Ur en annan aspekt så är det inte den mest miljövänliga produkten du kan välja, man får väga för- och nackdelar. Fördelen är förstås säkerhet och i viss mån att det underlättar eftersom de inte behöver diskas och nackdelen är att det inte gynnar vår natur. Men om ni nu väljer att investera i plastglas och plastmuggar så kan det förstås källsorteras och användas för att ta fram nya plastprodukter.

Vi vill gärna komma i kontakt med er så att vi kan resonera kring om plastglas och plastmuggar med tryck är något som skulle passa era behov och ert varumärke. Kanske har ni något inplanerat event för era kunder. Ni är varmt välkomna att kontakta oss.

Sortera

Köp plastmuggar och plastglas med tryck. Plastmuggar och plastglas med tryck passar alldeles perfekt vid de stora eventen det kommer öka upp säkerheten.

Din produkt är tillagd

×