Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Ölglas med tryck

12 produkter

Köp ölglas med tryck.

Satsa på snygga eller tuffa ölglas med tryck. För er som driver krogar eller pubar är ölglas med tryck en självklarhet och oftast är det bryggerierna som använder dem som giveaways. Det skulle kännas konstigt att gå in på en engelsk pub som helt saknade ölglas med tryck. Det hör liksom till och är en del av den känsla som finns där. Jag tror de flesta av er håller med oss på den punkten.
För er övriga finns det också användningsområden. Ett ölglas med tryck kan mycket väl användas till vatten eller annan dryck. Ett kontor som har ölglas med tryck är välprofilerat. Dom kan förstås skapa teamkänslan i företaget då ni samlas för en AW på fredagseftermiddagen. Ni kan också med fördel använda dessa glas vid kundmöten. Antar då att ni bjuder på vatten och som sagt det fungerar alldeles utmärkt. Även personalen som använder det som vattenglas på lunchen påverkas och känner en större tillhörighet till ert varumärke.
Det finns ju många sätt att använda profilprodukter på kontoret och detta är ett som gärna ska kombineras med reklammuggar och små chokladbitar med tryck.
Ett annat tillfälle att använda dessa glas är när ni har firmafest eller är med på något evenemang. Det kan även vara stora kundevenemang där det bjuds på mingel med mat och dryck. Att få dricka ur ett riktigt glas är en bättre känsla än att dricka ur plastmuggar. Plastmuggar i all ära men drycken smakar inte likadant och det beror nog på att kolsyran reagerar på olika sätt i olika material.
Det finns rena reklamglas som fungerar utmärkt att använda och det finns dyrare glas med kända varumärken. Så det får bli er smak och er budget som får avgöra vilket glas man ska köra på. Vi hjälper gärna till och tar fram olika förslag till er. Välkomna att höra av er.


Köp ölglas med tryck från oss. Ölglas med tryck ökar teamkänslan på er AW och du bjuder med fördel kunden på vatten ur dessa glas på kundmöten. Välkommen.

Din produkt är tillagd

×