Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Dricksglas med tryck

25 produkter

Köp dina dricksglas med tryck från oss på Produktsajten.

Att servera i funktionella eller snygga glas är en fröjd. Det känns inte alls bra att dricka saft eller vin ur kaffekoppar eller kaffe ur barnsliga saftglas. Vi upplever smak och välbehag inte bara av det vi smakar utan också av det vi ser.
Och eftersom vi verkligen ser det vi dricker ur blir glas med tryck en perfekt giveaway, en jättefin julklapp eller en fin sommarpresent.
Det vanligaste stället som man ser tryckta glas är på barerna och restaurangerna men det är verkligen perfekt att satsa på det även på kontoret eller i klubblokalen. Fyll på i skåpen på jobbet med glasen. Personalen är oftast stolta över varumärket där de jobbar så vi är övertygande om att det är positivt att ställa fram glas med tryck när man till exempel sätter sig till lunch.
När det gäller julklappar eller sommarpresenter kan man göra blästring eller ett tryck som ser ut som blästring. Glas med tryck, om man använder den tekniken, blir mycket elegant och man anar mer än ser trycket. Det är perfekt då de ges bort till kunder och personal. De flesta mottagare av en sådan present vill att det ska vara diskret och inte ta över för mycket. Ganska naturligt eftersom det ska finnas i hemmet.

Tryck på glas

Tryck på glas kan också vara en perfekt giveaway vid olika typer av sommarkampanjer. Många företag som idag marknadsför olika drycker åker iväg på sommarevents som delvis bygger på att ge bort giveaways. För ett sådant event är glas med tryck mycket uppskattat.

Vårt sortiment innehåller de flesta glasen, vi har inte alla upplagda i vår shop men om du kontaktar oss och beskriver vad du önskar är vi säkra på att vi kan få fram det ni önskar. Vi hoppas ni vågar satsa på dricksglas med tryck till er nästa reklamkampanj. Välkommen till Produktsajten, vi hjälper er.
 

Sortera

Köp dina dricksglas med tryck hos oss. Dricksglas med tryck är en jättebra reklambärare som också uppskattas mycket av mottagaren. Välkommen till oss.

Din produkt är tillagd

×