Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Ekologiska giveaways med tryck

23 produkter

Köp ekologiska giveaways med tryck från oss.

Vi använder ordet ekologiskt och vi tolkar det. Jag tror de flesta kanske inte gör någon djup analys medan andra gör det. Ja vad är ekologiska giveaways med tryck.

Ja hos oss har vi samlat ihop produkter som i något avseende tagits fram med hänsyn till miljön. Det kan till exempel vara att det är gjort av återvunnen plast eller att den är närproducerad. Även tekniken man använder vid tillverkningen kan i viss mån påverka miljöpåverkan. Som till exempel om vi tittar på korthållarna Thumb. Den är producerad i Sverige, alltså närproducerad. Vi slipper de miljöfarliga frakterna. Den är vidare tillverkad i ett stycke vilket gör att produktionen blir resurssnål. Plasten är också återvinningsbar. Det här är exempel på hur vårt urval ser ut men den gemensamma nämnaren är att någon eller några detaljer gynnar miljön.

Att välja ekologiska giveaways med tryck är inte bara positivt för att man själv känner att man tar ett ansvar för vår jord, det är också så att mottagaren många gånger ser positivt på just dig och ditt företag som väljer dessa produkter.

Vi har också en del ekologiska giveaways med tryck som hjälper oss att bli påminda om hur vi i vardagen kan med små medel påverka vår miljö på ett positivt sätt. Ett bra exempel på en sådan produkt är den lilla duschtimern som gör oss påmind om att inte använda mer vatten än det vi behöver.
Inom området ekologiska giveaways med tryck finns det också textilier och det är ett stort område inom ekologiska produkter. När man tillverkar till exempel bomull kan man göra det på många olika sätt. Läs gärna mer om detta under övriga produktergrupper.
Kontakta oss gärna så hjälper vi till med rekommendationer. Vi har mycket erfarenhet som vi gärna delar med oss av.
 

Sortera

Köp ekologiska giveaways med tryck. Vi har ett stort utbud av ekologiska giveaways med tryck och vi tror att vi kan hitta någon produkt som passar er.

Din produkt är tillagd

×