Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Uppblåsbara produkter

15 produkter

Uppblåsbara produkter med tryck

”Den lilla företagspresenten som kan nå många”
Uppblåsbara produkter är praktiska produkter. De är lätta och tar upp väldigt liten plats när de inte innehåller någon luft. Idag finns ett stort utbud av uppblåsbara produkter där det bara är fantasin som satt gränser för vad marknaden har att erbjuda.
Vi har kommit att märka att våra uppblåsbara produkter har varit mycket populära som giveaways under kampanjer, som en av flera delar i en sommarpresent eller då man på annat vis har velat nå ut med ett budskap.
Några utav anledningarna till detta är:

De flesta utav ut av de uppblåsbara produkterna används utanför hemmets dörrar. Ta en badboll som exempel. Den följer med i den lilla väskan till den lokala badplatsen, i bilen för att användas hos farmar och farfar eller i den stora resväskan för att kunna plockas fram till poolen eller stranden i Thailand. Om badbollen som packas upp ur väskan oavsett om det är vid stranden i Thailand eller hemma vid den lokala sjön dessutom har er företags logga på så har ert varumärke redan spridits och kommer att exponeras på platser och för målgrupper av människor ni kanske aldrig annars nått ut till.

Vidare har uppblåsbara produkter en god tryckyta vilket gör att er logga dels kommer att synas tydligt men även bryta bra mot övriga färger eller färg hos produkten.

Att produkterna inte upptar stort utrymme gör att dessa är lätta att lagerhålla utan att konkurrera om allt för stor plats med övriga varor.
Att de inte är skrymmande och dessutom lätta i vikten gör att det heller inte är svåra att transportera till platsen för själva ändamålet även om det så gäller kartongvis eller en och en och en tillsammans med ett reklamutskick.

Sist men inte minst så är uppblåsbara produkter ofta lätta att få tag i i en färgskala som passar just ert företags behov samt att kostnaden inte behöver bli så enormt hög vilket ytterligare är två viktiga komponenter vid reklam och kampanj.

På sidan visas endast ett litet utbud utav de produkter vi kan tillhandahålla.
Kontakta oss på produktsajten om du önskar mer information eller har ytterligare frågor. 

Uppblåsbara produkter
Sortera

Din produkt är tillagd

×