Kontakta oss 08.7510000

  • Fraktfritt från 5.000 kr
  • Förstklassig service
  • Gratis returer

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev!Spel

19 produkter

Spel med tryck

Det finns många mysiga stunder som man kan skapa tillsammans med hjälp av spel och pyssel. Det är näst intill oslagbart att sätta sig i soffan och ta fram ett spel och njuta av samvaron efter en härlig dag i skidbacken och en god middag tillsammans med vänner och familj. Eller varför inte ta fram spelet efter en dag på sjön, när man lagt sig för ankar och ska njuta av den sköna sommarkvällen? Tillfällen där spel och pyssel kan bidra till härlig samvaro är många, så listan kan göras lång.

Generellt så spelar vi människor allt mer. De flesta som spelar använder förstås idag sina datorer och smartphones. Det är både bra och praktiskt eftersom man oftast har den med och kan omvandla en trist tid på bussen som fastnat i kö till en stund av spänning och underhållning. Det bidrar helt enkelt till roligt tidsfördriv. Vi tror dock ändå att de allra flesta tycker det är en mycket skönare känsla att samlas kring en stor spelplan och spela tillsammans. På så sätt får man också tid till att umgås med varandra.

Ett av de mest populära frågespelen just nu är Bezzerwizzer. Det som skiljer spelet från andra frågespel är att du under spelets gång får möjlighet att utöka dina poäng genom att sno motspelarnas chans att svara eller sno deras favoritkategorier, om du tror dig veta det rätta svaret. Spelet finns i flera olika varianter och även i ett miniformat som är perfekt på resan. Ett annat frågespel som under de sista 5 åren växt sig allt starkare är MIG. Idag finns det i flera olika varianter med olika frågeområden, till exempel Fotbolls-MIG och ECO-MIG. De har ett litet format vilket gör de enkla att ta med sig och kan spelas på i princip alla ställen. Ett utmärkt spel för bilfärden eller på flyget.

Reklamkortleken en perfekt giveaway

Annars är den traditionella reklamkortleken en perfekt giveaway som passar alla åldrar.

På sommaren spelar vi också utomhusspel såsom boule, strandtennis, krocket, kubb eller badminton. Även att kasta frisbee är ett roligt tidsfördriv under sommaren, antigen i trädgården eller på stranden

Vi har mängder av produkter i kategorin spel och pyssel. Vi hjälper gärna till och erbjuder det spel som passar er målgrupp bäst. Kanske ska ni iväg med personalen och önskar en lite mer lättsam aktivitet? Vi guidar er gärna i området. De allra flesta spel och pysselprodukter går utmärkt att märka upp. Er logo kommer troligtvis bli förknippat med mysiga stunder.

Välkommen att hör av dig till oss så hjälper vi dig ta fram spel med tryck. 

Spel
Sortera

Din produkt är tillagd

×